Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
likeaRAINBOW
senior tag
MiFlashel feltolhatom simán a GS-t, hogy most TWRP van fent? Ha jól tudom akkor bezár a BL és visszakerül az MiRecovery is, igaz? Elsőkörben nekem ez lenne a cél, hogy egy ~gyári (MiRecovery+GD ROM) legyen, akkor tudom hogy mit mókolok rajta utána. (használt telefonként vettem)
-
likeaRAINBOW
senior tag
Köszönöm
Már egy ideje követem a fórumot, illetve elolvastam az összefoglalóban a logout írást is. Ami nem volt tiszta, az a "A global developert nem szabad flashelni, brickelheti a telefont." ha nem flashelem, akkor hogy teszem fel? Ami kicsit zavaró volt, hogy letöltötte a global developer rom a frissítést (1xxmb), azt nem tudta feltenni a TWRP, csak a teljes romot. Ez így valid, vagy valami nem kerek?
-
drdr
senior tag
-
balazs312
tag
És nem jó... MI logónál beragadt a teló... kezdek parázni
Help kéne #2... Szóval felraktam a TWRP-t, majd egyből flasheltem a SuperSU-t gondoltam minden fasza lesz, de teló beragadt MI logónál, twrp van hálégnek ez jó jel, és be tudok lépni fastboot-ba, mit tegyek hogy be bootoljon a teló?
-
Bnőmnek is ilyen van fent, majd lehet, hogy lecseréljük, de amúgy jó.
Köszi!Amúúúúúgy a global dev bugzik itt ott. CSak egy példa. Akku profil, 10 perces nyugalom után memória ürítés nem működik, sem pedig más idővel. Páromnak a fenti rommal pl nem megy a TV infrán, üres a lista, nekem megy global devvel.
-
Neck
veterán
Köszi a választ
Közben felment a Global Stable Fastboot (lassan csináltam, mindent 3x átnézve
)
Néhány dolog egyébként nem eléggé szájbarágós a leírásban, főleg a csomagolás környékén, majd átküldöm Criminalnak a javaslatokatFelrakom én is a Global Devet, és nekiállok unlockolni + belakni amíg sikerül
-
Milestone2
nagyúr
-
RVR400
veterán
Mire leírtad, addigra már végigpróbáltam ezt a kört is, és jó lett. De ez annyira magyar, hogy inkább nem minősítem.
Ami érdekes. Mobil adatot kikapcsoltam, a wifi belőve, majd egyszercsak azt látom, hogy a wifi kilőve, tehát off álláson van, a mobil adat sem lett aktív, de simán megy a letöltés a Playből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus One - Kína már itt One
- Kerékpársportok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Motoros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GT710 passzív videokártya
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest