Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
trebrona #16130 üzenetére
Te,mint aki eléggé képben van, Milestone2 vel egyetemben, tudsz valamit a Xiaomi international készülékeiről?
Van erről valami info?
Az érdekelne igazából,hogy mik ezek az új, B20as változatok? Valami Taiwanra,Vietnamba szánt verziók?
Vagy az EU-ba? Amiről eddig azt hangoztatták,hogy ide nem terjeszkedik a xiaomi?
Ha meg mégis,akkor miért nem óriási csinnadrattával reklámozzák,hogy vannak már B20as verziók is??
Innentől kezdve lesz vajon minden tipusból international verzió? -
Surda-
őstag
Sziasztok
Gondolkodom egy EU verzióson. Mik a készülék tipushibái? Vagy mondjuk úgy: gyakori hibái...?
-
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #14488 üzenetére
Arról nem írnak Xiaomi fórumokon,hogy ez trend lesz-e? Lesz-e pl Note 4ből is Eu verzió?
Fura,hogy szinte sehol semmi info egy ilyen változásról.
Pedig ezzel nagyot dobna a Xiaomi Európában. -
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #5674 üzenetére
Oké,igaz,nekem szerencsére jó a szemem.
6,44 az már nemhogy nem kényelmes egy nadrágzsebben,az már konkrétan el sem fér
Note 3 pro gyengeségeiről írnál pár mondatot?
A b20 nem érdekel, a fotói vannak olyan jók,mint a sima redmi 3-nak? Mert az bőven elég.
Lassulás van-e olykor?
Sima redmi 3 bringázáskor Strava + zenelejátszó + viber/messenger kombinációnál azért elgondolkodik
Az ujjlenyomat olvasót mennyire használod,mennyire praktikus?Criminal017 Akkor válaszolj te vagy bárki,akinek ilyen teloja van
-
Surda-
őstag
MI az ,amit hibának rónátok fel? (B20on kívül)
Mi az,amiben gyenge?
Van azért olyan,hogy belassul valamitől?
Google térkép +1-2 alkalmazás vagy ilyesmi combo? -
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #5424 üzenetére
Gondolkodom a 2gigás változaton én is.
Redmi 3 helyett, csak nem tudom ,hogy a note méretét hogy tudnám megszokni
Kamerája van annyira jó,mint a remi 3-é? -
Surda-
őstag
Sziasztok!
A 2/16os változattal szemezek, mennyire gyors,illetve mennyire jól bírja az aksi?
Van valami gyenge pont?
Kijelző tipusok pl? -
Surda-
őstag
Valaki nem akar írni egy tesztet fotókkal,videókkal, ujjlenyomat olvasót tesztelve stb?
-
Surda-
őstag
válasz
katalin888 #1128 üzenetére
Hát, úgy mondanám,hogy a Pro változat jobb vétel.
Gyorsabb, kevesebbet fogyaszt és az egyik sim helyre betehető SD kártya,azaz akinek elég az 1 sim,az bővítheti SD-vel. -
Surda-
őstag
válasz
laciba77 #1130 üzenetére
Mielőtt megveszed pár kupon kód,reméljük még él
"Spemallnál 3kupont ismerek:
speqq - levon 5 dollárt a végösszegből
spenote3 - levon 5 dollárt a végösszegből + kapsz ingyen tokot és tempered glasst (aktuális ajánlatukat nézve 13dollárt érnek) - megtakarítás mondhatni 18dollár.
mykolaspe - levon a végösszegből 3%-ot." -
Surda-
őstag
válasz
Criminal017 #1126 üzenetére
Na,ez érdekelne engem a 2gigás változatnál
-
Surda-
őstag
Mennyi szabad tárhely van a "szűz" készüléken?
A 2gigás verziót szeretném megvenni, az csak a RAm méretáben tér el a 3gigástól ,ugye?
Ami még érdekelne,hogy az ujjlenyomat olvasót mennyire szeretitek,mennyire jó? -
Surda-
őstag
Mennyi szabad tárhely van a "szűz" készüléken?
A 2gigás verziót szeretném megvenni, az csak a RAm méretáben tér el a 3gigástól ,ugye? -
Surda-
őstag
HW területén valóban nem,de mivel nem játszom,nem kell atomerőmű.
Ha gyors az nekem elég.
Árban meg 30 ezerrel olcsóbb,ami arányaiban rengeteg.
És a kisebb méret is redmi3 mellett szól.
Ennek ellenére még átgondolom,szerintem tuti esik az ára március elején egyébként.
(mondjuk nem hiszem,hogy sokat,szóval nem ez a fő érv a várakozásra) -
Surda-
őstag
Van,aki 4,7-ről váltott?
Esetleg Hongmiról?
Nem tudom eldönteni,hogy meg tudnám -e szokni az 5,5 öt, érdekelne másnak hogy sikerült -
Surda-
őstag
Spemallon 237+posta, esett az ára, jönnek az új xiaomik
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
válasz
hakydakillah #911 üzenetére
Nektek is emelni kéne a tétet,hogy mondjuk ha márciusig nem küldik,akkor 300 dodót kértek vissza. Március 10 től 320-at stb.
-
Surda-
őstag
Oké,de azért hazai garancia és általában sokkal jobb kamera és összességében jobb minőség is jár.
120ezerét kínai webshoppokkal hadakozni,aztán ki tudja még milyen garanciális hozzáállásuk...
Meg ez a kínai120 ezer Európában általában minimum 150 re növekszik.
Legalábbis én még nem láttam olyan xiaomi készüléket,amit bárki itthon annyiért meg tudott volna szerezni, amennyibe kint,jüanban kerül. -
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #772 üzenetére
Hát,nem tudom.
Ez olyan jó ár? -
Surda-
őstag
válasz
hakydakillah #768 üzenetére
Xiaominál lassan hetente jön ki új telefon
-
Surda-
őstag
Drágul
Az anyjuk sejhaját!
Remélem,ha az összes shopba eljut,akkor esik kicsit az ára.
Március 10után... -
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #587 üzenetére
Fura társaság,az egyszer szent.
De nem magyarok ,ugye? -
Surda-
őstag
válasz
tibcsi0407 #462 üzenetére
Persze,értem én.
De mondjuk lassan elérhetné a középkategória is mondjuk egy 2011-es iphone 4S szintjét
Szerintem ez jogos elvárás. -
Surda-
őstag
Ebben a tesztben a Pro egyedül a kamerára kap kevesebb pontot,mint a sima Note 3
MOst komolyan sikerült visszalépni? -
Surda-
őstag
Agyalok,agyalok,de drága ez a telefon.
Postával kb 260$ minimum, az már 75 ezer körül van.
Remélem esni fog
Redmi 3 csak 150 dodó.persze gyengébb is,de... nemtom.
-
Surda-
őstag
válasz
hakydakillah #302 üzenetére
Nem.
Ahol nem jelzik külön hogy Eu raktár, az kinabol jön. Ott kockaztatod az afat. -
Surda-
őstag
Ezt a választ kaptam:
"De acuerdo con la política de nuestro sitio web los impuestos de importación son responsabilidad exclusiva del cliente.
Por favor, consulte este enlace http://www.igogo.es/m-article-id-74.html (Si hay algún problema de recibir la entrega debido a la aduana)
Al realizar un pedido con nosotros, el cliente está de acuerdo con nuestros términos y condiciones: http://www.igogo.es/m-article-id-84.htmlEn primer lugar, el expedidor les paga en su nombre y luego le pide que pague una vez que entregan el paquete a usted.
Los impuestos se pagan directamente en oficina y regulaciones locales de Aduanas del país de Aduanas, que está más allá de nuestro control. No podemos saber cuánto va a ser. El despacho de aduanas, derechos de importación, impuestos sobre las ventas, y cualquier otra tasas y derechos de aduana, son totalmente responsabilidad del cliente como se describe en los enlaces anteriores."Azaz sajnos nincs benne a vám/áfa az árban!
-
Surda-
őstag
A 3 gigás verzió a spemallnál a legolcsóbb 239 + 20$ postaköltség. azaz kb 260$ -ért?
-
Surda-
őstag
válasz
Criminal017 #131 üzenetére
Valószínűleg az életben észre nem veszik a sebességen,csak hát a tudat...
-
Surda-
őstag
válasz
Criminal017 #127 üzenetére
Általában ilyen válaszokat adnak.
Anno megkérdeztem hogy tudok paypallal fizetni az oldalukon?
Nem találtam sehol...
Válasz : regisztraljak a paypalra...
Aha, köszi...
Cinikus bagázs, buktak egy telot nálam. Egyébként mindig marha drágák
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest