Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
eustock
tag
-
stingy2
senior tag
válasz
katona84 #5359 üzenetére
"Hogy tudom bizonyítani, hogy nem nyùltam bele?"- sehogy sem kell bizonygatnod semmit. Gondolom nem nyitottad ki a házat (azért mielőtt visszaküldöd fotózd körbe, h tényleg érintetlen). A barkács rommal meg amúgy is ellőtték a pöttyöst, ha variálni próbálnának és a fogyasztóvédelemnél landolna az ügy. De ne fussunk ennyire előre, szvsz normális társaság, simán ki fogják cserélni
-
stingy2
senior tag
válasz
katona84 #5357 üzenetére
Ja, még egy tanács: holnap küldd vissza, simán belefér a 3 napba, cseréljék ki. NE fogadd el, ha javítgatni akarják!!!! (jegyezd fel a készülék azonosítóit, ha netán ua. küldenék vissza javítva.és persze utánvét, hogy legyen papírod a feladás dátumáról) Elnézést az Eustock-tól, és is vettem már ott ezt azt, korrekt társaság, félre ne értse senki. DE, ilyenkor a saját érdeked érdemes nézni!
"Ha visszaküldöm megcsinálják"
NEEEE
3napon belül CSERE VAN!!!!! Ne csússz ki belőle, az jogvesztő!
-
stingy2
senior tag
válasz
katona84 #5357 üzenetére
Nyugi, miért lenne kuka? Új, garis telefon, ha máshogy nem megy, vissza kell küldeni javításra.
Szoftver telepítése miatt nem szokott garanciavesztés lenniMeg ezzel a rommal amúgy sem szólhatnak egy kva szót se, max ha kalapáccsal próbáltad volna kinyitni
Esetleg megpróbálhatod ráflashelni a global fastboot romot, ha megy az angol, de én biztos nem szórakoznék vele magyar garancia esetén. -
stingy2
senior tag
válasz
katona84 #5354 üzenetére
Milyen ROM-mal kaptad a telót? Nyitott BL, vagy zárt?
Olvasva a honlapot, elég értelmezhetetlen számomra ami ott van:
Azt írják, hogy:"Szoftver: MIUI Global 7.2.3.0 Stable
Nyelv: Multilang. (Magyar nyelv elérhető)
Mindennapi használatra alkalmas, friss kiadású, Google szolgáltatásokkal rendelkező szoftver.
A szoftver nem frissül az interneten keresztül."
A 7.2.3.0 tényleg a legfrissebb global stable, de abban hírmondónak sincs magyar, azt ezek szerint belegányolták valahogy.Mivel nem frissül ota, ezért is látszik, hogy vmi házi főzött rom.( a fenti számú global stable frissül ota-n keresztül)
Amit a vásárlók 95%-ának ajánlanak?
Ha meg nyitott BL-lel kaptad, akkor haladó felhasználó vagy, nekik ajánlják. Azt olvashattuk, hogy a twrp, supersu páros okozott pár kellemetlen órát haladó fh-knak is, ezért ezt is elég merész így eladni.Szvsz ezt a telefont az vegye, aki ért hozzá(5%), vagy beszél angolul.Legalább is amíg nem lesz vmi hivatalos(abb) magyar global dev, vagy miuihu- bár az valszeg egyáltalán nem lesz.Ezek a házilag főzött romok okozhatnak meleg pillanatokat addig...
-
tovgab
aktív tag
válasz
katona84 #5328 üzenetére
Nem vagyok annyira pro, de szerintem a fastboot-ba való belépés az már jó jel. Fel kellene telepítened a Mi PC Suite-ot, ez egyben felrakja a telefonhoz való drivereket is. Innen már úgyis csak PC-vel jutsz tovább. Én megpróbálnám a Miflash-sel újrahúzni a telefont (ahogy ebben a leírásban van) mondjuk egy global stable fastboot rom-mal, hátha még menthető a dolog, de remélem lesz valaki aki megerősít ebben, vagy tud jobb tanácsot adni neked.
Valószínűleg Xmisternek van igaza.
-
tovgab
aktív tag
válasz
katona84 #5325 üzenetére
Elvileg a 2A-es Dogee töltőtől semmi baja nem lehetne, de azért próbáld meg egy másikkal is, vagy csak a gép usb portjáról. Semmilyen billentyűkombinációra nem reagál a teló? Ha egyik sem válik be, akkor pedig élj a jótállási igényeddel az Eustock.eu felé és cserélik egyből. Lehet peched van és kifogtál egy hibás példányt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest