Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz
Surda- #16136 üzenetére
Amerikába készülnek, ennek lehet az előszele.
A Xiaomi Yi (Xiaoyi stb.), most már csak simán Yi technology, már itt van Európában (év eleje óta Lengyelországban), és ha minden igaz, ide is készülnek hivatalosan (tudvalevő, hogy az akciókamerákat ők csinálják)
Lesz valami, megmozdul ez, csak lassan.
-
Patrol
tag
Én lassulást még nem tapasztaltam...
Hátrányt se nagyon. Szerintem a kamera rendben van és bár mások írták, hogy a hangszóró nem túl jó, szerintem az is szuper.
Még egyik telefonom sem szólt ilyen jól...
Kameránál az élő szoftveres filterek marha jók szerintem.
Akku idő is jó, de sok piszkálással és háttérben futó process-el azért naponta kéri a töltést.
Nekem a műholdakból fele annyit lát mint másnál, (22 helyett max 11) de eddig ez is elégségesnek bizonyult.
Sokaknak probléma a magyar nyelv és a B20 hiánya, de nekem ezek nem jelentenek problémát.
Ennyi pénzért ez a hardver ajándék, sőt a lopás kategóriát súrolja -
SAMG3
tag
A rendszert nem igazán érzem gyorsabbnak. Nekem csak a 2gb ramos verzsön van, mert már kb 3-4 éve el vagyok a 2 gb rammal és elég nekem. Fb, messenger, waze és ilyesmik szoktak futni, meg esetleg a böngésző, de mikor megy párhuzamosan 8-10 alkalmazás akkor is van még általában 400mb. A ram kezelése jobbnak tűnik mint az RN2-nek 16gb is elég ahhoz a 8-10 aplikációhoz amik fent vannak, majd kap egy 32 vagy 64gbos SD-t a sulis anyagoknak zenének meg a képeknek aztán csókolom. Sebességre nekem az rn 2 is bőven elég volt egyedül a gyors merülés zavart. Azzal 1 napot nem húztam ki. Ezzel meg elvagyok 2-t is simán. Ez a kemény.... Ennél nem érzem szükségét h feltegyem este töltőre ha csak 50%on van mert tudom h fél óra alatt rádob rengeteget meg elég neki a 10 ezres powerbank bármikor, míg az rn 2 úgy szívta a power banket h használat közben h nem is töltődöt tszinte csak megtartotta a töltöttségi sznintet. Mikor vonaton mobilnetezek ez is szívja mondjuk rendesen. Azt mondta valaki biztos azért mert sűrűn vált a cellák között, nem tom ez így műxik-e de mikor egy helyben vagyok valahol tényleg kevésbé zabálja. Én mindenképp elégedetd vagyok vele. Gondolkoztam több féle telón is note edge vagy i6+ de nekem fb messenger meg waze használathoz nem kell 200 ezer ftos telefon, plusz sokat mászkálok hajókon stégeken meg néha festegetni is kell inkább festékezek ejtek be egy 50 ezres telót mint egy 200 felettit. Annyira tetszik h már várom az MI pad 3 megjelenését
remélem durrantanak valami nagyot és tudok majd venni.
-
Nekem így változtak az okostelefonjaim méretei:
3,2 -> 3,5 -> 3,7 -> 4,7 -> 5,0 -> 5,5 -> 6,0
Igen, most 6 colos van, és félek, hogy már nem tudom megszokni az 5,5-t. Utóbbi esetben eladom a Note 3 Pro-t, és valszeg egy Huawei Mate 8-at fogok venni. A helyzet az, hogy minél nagyobb a kijelző, annál jobb élmény a tartalomfogyasztás, még a netezés is sokkal jobb. És nagy különbség van 5,5 és 6 col között is.
(#966) zsoltinyho: vigyázz, az valszeg nem a Pro verzió (99%), és akkor rossz akkuidővel kell számolnod (a Pro-hoz képest feleannyi). De ha neked kb 5 óra SoT elég, akkor megérheti az is.
(#976) jimmy5: igen! 2x annyira erős a SoC, 2x annyi az akkuidő, SD-t tudsz beletenni, és a Snapdragont könnyebb romolgatni, ha valaki azt szeretné tenni.
-
mrszitya
senior tag
-
mrszitya
senior tag
Próbálkozni lehet másik szoftverrel. Például Google kamerával lehet 4k videót lőni, míg a gyáriban (még) nincs benn ez a lehetőség. A zöld növényzet, a fák jellegzetes (randa) Xiaomi-s mosását viszont nem hiszem, hogy meg tudja kerülni másik app. Ahhoz mélyebben, a firmware-t kéne módosítani. Legalább egy bővített kézi módot lehetővé téve mondjuk, ahogy a topikgazdánk is írja.
-
-
-
-
-
denko
senior tag
Aki követni akarja a sajátját kb erre számithat időben:
2016-02-10 10:23 Budapest (HU), Delivered.
2016-02-10 09:54 Budapest (HU), Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.
2016-02-10 07:27 Budapest (HU), Out for delivery.
2016-02-10 05:00 Budapest (HU), At parcel delivery centre.
2016-02-09 08:56 Budapest (HU), In transit.
2016-02-08 22:00 Hörsching (AT), In transit.
2016-02-05 17:33 Raunheim (DE), In transit.
2016-02-05 03:00 Roissy CDG Cedex (FR), In transit.
2016-02-04 16:26 Roissy CDG Cedex (FR), In transit.
2016-02-02 20:00 NT (HK), In transit.
2016-02-02 18:33 NT (HK), In transit.
2016-01-29 18:23 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.Spellmall-os rendelés.
240 usd volt - 5-6 usd volt a kupon kedvezmény.
Jár hozzá tók és üveg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest