Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Freddycom #8715 üzenetére
Szvsz a MIUI egy f@staliga bughalmaz - én átpattantam CM13-ra és nem bántam meg. A csilivili külső alatt annyi idegesítő apró hiba van hogy az ember secperc alatt agyf@szt kap. Pár napja átnyergeltem Max-re, ott is első dolgom volt a CM telepítése (bár az még nincs azon a szinten mint az RN3Pro-n, de még így is kevésbé idegesítő mint a gyári MIUI).
-
OberMotz
aktív tag
válasz
WhiteWalker #8429 üzenetére
Igen, nagyjából a Max (a 3/32 változat legalábbis) a Note3Pro böszme tesója, a felépítése/tudása a kijelző méretétől eltekintve kb. ugyanaz
-
OberMotz
aktív tag
Megjött a Mi Max
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #7515 üzenetére
Nekem is 3 gyerek van, de mivel Xperia Z Ultra volt az RN3 előtt, ezért szigorűan beugrott a Max, mivel az 5 és fél zoll viccesen aprónak tűnik
. Éppen úton van a Spemall-tól, már nagyon várom.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Freddycom #7163 üzenetére
Iitt más a probléma: a cégem megköveteli hogy az emailt valami erősebb titkosítással védjem, ezért a fiók létrehozásakor automatikusan és kötelezően ráhúz egy policy-t a telefonra és előírja hogy jelszót vagy PIN-t használjak. MM esetében ki lehet ezt váltani ujjlenyomatos authentikációval, és nem kell bepötyögnöd semmit - ezt LL / 5.1 alatt sajnos nem tudod megúszni.
-
OberMotz
aktív tag
Részben ez az oka (bár a kisebbik), hogy váltok Max-ra. Ott már MM van és remélhetőleg az ujjlenyomatolvasó is szabvány MM interface-en keresztül kommunikál, így majd lehet pl. használni feloldásra a kedvenc email app-om esetében is (Nine, RN3Pro-n nem tudja használni az ujjlenyomatot, mert az még 5.1-en van ugye, ahol az Android még nem tudott ujjlenyomatul).
-
OberMotz
aktív tag
Ejj, nem bírtam a nosztalgiával a régi Xperia Z Ultrám miatt, tegnap megrendeltem ezt, remélem megjön gyorsan
Az Ultra után még az 5,5" is aprónak tűnik.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
tomiiikaaa #6249 üzenetére
Dobtam egy PÜ-t a szakember elérhetőségével.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #6247 üzenetére
Nekem a "nem hivatalos" bootloader nyitás után dobott egy hátast, mert volt egy guide, amit túl későn találtam meg. TWRP felment, onnan toltam rá egy xiaomi.eu-s ROM-ot, de abból ki kellett volna valamit vennem még a flash előtt, mert így visszazárt a BL és ugye nem gyári ROM volt rajta és emiatt beállt a halál. Szvsz a többség valami hasonlóba nézhetett bele, emiatt a sok döglött RN3Pro.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
tomiiikaaa #6240 üzenetére
Nekem hasonló problémám volt, csak a tesztpontos módszer segített - ez viszont garanciavesztéssel jár (bár ez szvsz még mindig jobb, mint egy döglött telefon).
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Siriusb #6055 üzenetére
XDA-n azért már van ez-az.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #5551 üzenetére
Amennyire tudom, a legújabb global stable-ben már az RN3SD-n sincs már EDL, csak tesztpontos módszerrel hozható elő - nekem a madarak ezt csiripelték.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
kovbandi82 #5280 üzenetére
Sziasztok, tesztpontos újjáélesztést nem vállal valaki? Halott a telefon (előzmények fentebb), és úgy néz ki más módszer nem segít (már szétszedtem, akku kábelt / USB kábelt lehúztam/visszadugtam az ezen linken található leírás szerint), de nem változik az állapota. A tesztpontos dologhoz nem érzem elég "finom kezűnek" magamat, ezért szeretnék valakit találni aki ügyesebb mint én - persze nem ingyen gondoltam. Pest környékén mozgok autóval, ha ez segít valamit.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
kelzsoca #5215 üzenetére
Fastboot _látszólag_ van (képernyőn a normál fastboot robot/üzenet látszik), de nem jelenik meg a portok között, csak a már említett Marshall London Bootloader Interface látszik. MiFlash érzékeli az eszközt valami idióta néven, de flash-elni nem tud mert panaszkodik hogy lock-olt a készüllék. Hangerő fel+le / csatlakoztatás kombóval egyből bootloop-ba kerül, csak a logó villog.
-
OberMotz
aktív tag
Na szivattyún vagyok: Kelzsoca módszerével sikeres unlock, TWRP flash, recovery-ből miui.eu dev ROM flash (system, data, cache wipe volt), telefon bootloop-ba került, csak a Miui logó villan fel néhány másodpercenként. Fastboot módba be tudok lépni, de nem kap COMM portot, csak egy "Marshall London Bootloader Interface" nevű eszköz jelenik meg, a bootloader meg visszazárt, nem tudom a TWRP-t újrahúzni. Valakinek ötlete erre?
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, még egy idegesítő apróság: global stable 7.2.3.0 alatt (de az előző verzióval sem) nem mutatja hívás indításakor/fogadásakor a másik fél képét (kontaktlistában még ott van a kép). Ez a szűkebb ismerősi körben nem egy akkora para, de céges hívás esetén nem mindenkit ismerek névről (kb. 1600-1700-an vagyunk). és jól jönne ha feldobná a képet is. Van olyan ROM variáns ahol ez a funkció megbízhatóan működik?
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, ha Kelzsoca leírása szerint nyitom a BL-t, az felülvágja a most telefonon futó ROM-ot (global stable 7.2.3.0)?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #3978 üzenetére
Ahh, ha tudtam volna
Egy (általam egyébként nagyon szeretett, de sajnos elromlott) Sony Xperia Z Ultra-t cseréltem a Note 3 SD-ra, de olyan aprócska a kijelző a 6,4" után.
-
OberMotz
aktív tag
A kontakt képek szvsz nem csak fb fióknál problémások. Nekem gond pl hogy a céges Exchange fiókhoz tartozó képeket nem hajlandó megmutatni (eddig egy telefonommal sem volt ilyen gondom), mert vannak nálunk olyan 1600-1700-an és sokakat csak látásból ismerek, itt sokat segít ha látom híváskor hogy kivel beszélek. Kis keresgélés után azt látom hogy Miui V7 esetében ez egy ismert bug, csak eddig cseszték kijavítani.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Hokitojas85 #3256 üzenetére
Én kb csak a Viper (nameg talán az Xposed) miatt akarom root-olni a telót
-
OberMotz
aktív tag
válasz
katalin888 #3105 üzenetére
Nekem ránézésre kamu a cucc, amennyire tudom még a kernel forrás sem publikus, anélkül meg az AOSP hát legalábbis érdekes.
-
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Mephistoone #2941 üzenetére
Igen, push-ra van állítva.
-
OberMotz
aktív tag
Na tegnap megjött az én 3/32-es telefonom is, gyorsan be is laktam egy global rom flash után. Egy dolog van ami kicsit idegesítő: a céges leveleim nem szinkronizálnak rendesen. Az előző telefonommal (Sony Xperia Z Ultra) nem volt ilyen gondom soha, itt van 10-15 perc késés is mire megkapom a leveleket. Rákerestem a jelenségre és úgy látom hogy Xiaomi telefonokon nem annyira ritka ez a fajta probléma. Más találkozott esetleg ilyesmivel?
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, múlt csütörtökön küldött a DPD SMS-t, hogy 2-5 munkanapon belül kézbesíti a Spemall-tól berendelt telefont. Tényleg megjön ilyenkor max. 5 munkanap alatt? Most ezt mutatja a tracker:
ROISSY AGENCE FRANCE 2016-03-19 15:31:00 Shipment in transit
-
OberMotz
aktív tag
válasz
tonyrulez #1723 üzenetére
Root már van elméletileg, ahogy látom a Kingroot megy fel rá
-
OberMotz
aktív tag
Na ma én is beneveztem egy 3/32-es változatra a Spemall-tól, EU express szállítással. Remélem gyorsan megjön aztán örömboldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- iPhone topik
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen autót vegyek?
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest