- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet137
tag
válasz
chris-v #6964 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, hogy offroad gépben mennyire hagyjátok "lazára" a diffit. Van értelme a hátsóban másfajtát tenni, hogy kicsit seggtolósabb legyen? Nekem most a buggyn is meg a monstereken is elég lazán vannak, nem tudom, ez-e a normális.
A tapadós gép első diffijében sűrűbb a zsír, az nehezebben differál, viszont cserébe úgy veszi az ívet, mint a kisangyalA típusokra sajnos már nem emlékszem, mert évek óta benne van és annyi időm sajnos nincs játszani, hogy elfogyjanak a tömítések belőle...
A driftverdában egészen speciális zsírt használtam a hátsó diffiben, Loctite pillanatragasztónak hívjákés az a durva, hogy ideiglenes megoldásnak indult, amíg kitalálom az áttételt és csináltatok egyedit, de végül a belseje maradt a gyári tamiya fogaskerekes, mert a ragasztó nem akarja elengedni így kb 5 év után sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Tesla topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest