- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet137
tag
válasz
dömedee #6617 üzenetére
Ez esc függő. Van olyan, ami előre - hátra fék funkciós, meg van olyan, amin nincs is rüki, mert pl verseny esc, ill olyan is, amin ezeket programozni lehet. Főleg a bl szettek ilyenek. Általában a kefesek ha elengeded a gázt, akkor szabadon futnak, csak a motor keféje fékez, ha hátra húzod, akkor van a fék és ha újra 0ra engeded és megint hátra, akkor tolat. A bl szettel programozás kérdése, ott többnyire ugyanez van, ha a drag féket nem kapcsolod neki, mert akkor, ha elengeded, akkor fékez annyira, amennyire be van neki programozva.
Én eddig ilyenekkel találkoztam, de lehet van több funkció is, talán valaki felvilágosít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest