- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Peaceliker #2420 üzenetére
Van más hobbym is, ami szintén nem olcsó. A bringám sem éppen két forint volt, ráadásul már erre is egy vagyont ráköltöttem. Ugye ha használja az ember kopnak szépen az alkatrészek, és egy minőségi darab semmiből sem olcsó. Ráadásul ha még olykor fejleszteni is akarod (új villa, könnyebb felnik, agyak stb.), akkor már százezrekről beszélünk.
Tehát nem lesz probléma. Viszont jelen helyzetben szarul állok anyagilag. Sajnos ez van,m és ebből próbálom kihozni a legjobbakat. Az alkatrészeket később is meg tudom venni, nem muszáj mindent egyszerre.De egyébként úgy néz ki tárgyatlan a téma. A drónok mellett tettem le a voksom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Kés topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest