- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Adva van egy kibelezett hajótest. Szeretnék egy használhatót összeépíteni, hajót még csak most először faragok. Eredetileg 2 motoros volt. Azt sem tudom maradjak-e a 2 motornál vagy legyen csak 1, kormánnyal. Már van ez-az hozzá (ami a képen) de igazában nem tudom hogyan tovább? ( Az akksi a quadcopteremé de van egy pár belőle. ) Mekkora csavar kell stb. Ha esetleg tudtok helyet vagy valakit ahová be ballagnék és segítenének mi merre hány azt is megköszönném. Bp - Érd viszonylatában.
Csak azt nem szeretném ahogy már jártam mással hogy kérdeztem hogyan tovább, erre kicsaptak elém 5 alkatrészt,és mondták 60 ezer másunk nincs hozzá -
stifi82
aktív tag
Megnéztük haverral a motornál van 1 panel onnét le volt törve 1 "ellenállás" jelegű 2 lábú fekete bigyó megnéztük 1 másikon hogy hová kell vissza forrasztani most megy nem úgy mint az új de megy.
Van 1 basher bz 888 autóm azt hiszem azt is meg kell nézetnem húzom neki a gázt és gondol egyet és meg áll az autó. Meghúzom meg elindul kb 5 töltés van az akkukban annyit ment de újkora óta csinálja. Mi lehet a baj hogy lehet kiszűrni mi rossz táv vevő stb?
Ami el tud romlani nálam el is romlok.Idegesítő hogy mennék vele azt mindig meg áll.
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
-
Pikachu24
aktív tag
Még mindig a wltoys v393-ról van szó? Mert én sajnos ehhez már sehol nem találok alkatrészeket.
-
-
tvamos
nagyúr
-
stifi82
aktív tag
Kint voltam röptetni 1 hónap után félve is hát bejött az hogy a bal hátsó motor lesántult már akkor most meg folyamatosan elgyengült a végén már fel sem szállt a gép vele. Ki lehet mérni valahogy azt gondolok itt multiméterrel vagy ilyesmi hogy a motor szar e vagy elektronika vagy ilyenek. Veszek motort mi van ha nem is az a baj. Vagy tuti e hogy a motor rossz.?
A cv ccv között mi a különbség? -
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerdes...
kisfiam meg karacsonyra kapott egy "gagyi" tescos taviranyitos autot...nem tudom mi tortent vele, de fura hang mellett ugy megy mintha nem vinne a kerekeket...valamennyire megy de mintha a meghajtassal lenne gond...azaz valahogy a motor nem viszi a kerekeket...meg nem szedtem szet de annyira nem is vagyok ugyes ezen a teren...
a kerdes, hogy van olyan aki ilyeneket megjavit? vagy ne is foglalkozzak vele?
elore is kosznom! -
Pikachu24
aktív tag
válasz
bazsimano #1973 üzenetére
Én ebayról vettem egy ultrafire(természetesen hamisítvány) 6000Mah 18650-es akkut és annak a valós kapacitása kb. 300-400Mah.
Ezeknek lehetne a 2300Mah a valós kapacitása, esetleg megéri kipróbálni de ha csak 200Mah-ás a 4 akku akkor is ért 1200Ft-ot.
De ha van rá 2100Ft-od egy valós kb. 750Mah akkura akkor vegyed meg Budapesten:1071 Budapest, Damjanich u. 11-15.
-
bazsimano
őstag
válasz
Peaceliker #1968 üzenetére
okok koszonom mindkettotoknek a tippeket!
akkor majd ezek utan az lesz
koszonom! -
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1968 üzenetére
En Traxxas e-revot vennek.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
bazsimano #1965 üzenetére
Ebayen találtam, az akkura esetleg nincsen valami olyan szám írva ami esetleg 18-al kezdődik?
Vagy esetleg nem tudnád megmérni toló mérővel?
-
bazsimano
őstag
amugy hol erdemes ilyen 3,7V 600mah ceruza akkut venni? Bpen?
-
bazsimano
őstag
válasz
Peaceliker #1961 üzenetére
koszonom!
lehet elsiklottam felette de nem lattam, hogy emlitettel volna valamilyen gepetha megteszed, akkor legkozelebb majd olyat keresunk
koszonom a segitseget!
b. -
Peaceliker
addikt
-
bazsimano
őstag
valoszinu nem fogok beletenni nagyobb akksit...max veszek tobbet pont ilyen akksibol es kesz
nem akarok gondot. nagyon koszonom a segitseget es a tippeket.
uj vagyok az ilyen kis taviranyitos jatekok teren...tudom, hogy ti azert nem ilyen kutyukkul "szorakoztok" hanem komolyabb dolgokkal. ezert is koszonom.ha van meg tippetek, hogy mire kell meg odafigyelni, hogy tartosabb legyen az elmeny es hogy ne legyen gondja a gepnek akkor irjatok meg legyetek olyan kedvesek! nagyon koszonom elore!
-
bazsimano
őstag
válasz
Peaceliker #1951 üzenetére
koszi azt hittem, hogy azert kicsit tartosabb...hogy nem elso hasznalat utan tores lesz belole...
koszi a valaszt azert. -
bull84ghia
őstag
válasz
Peaceliker #1948 üzenetére
Köszi
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
lehet nem ide tartozik , de hatha valaki tud segiteni vagy valaszolni a kerdesemre.Fiamnak most veszunk szulinapjara egy Carrera Red Bull RC1 buggy taviranyitos autot. Akksija egy 3,7V 600mAh akku.
Kerdesem az lenne, hogy hasznalhatom egyeb 3,7V-os nagyobb kapacitasu akkuval? vagy inkabb csak azt hasznaljam amit adnak hozza?
Mire kell figyelni leginkabb hogy tartos "cikk" legyen?Elore is koszonom a valaszokat!
udv
b. -
Peaceliker
addikt
válasz
bull84ghia #1947 üzenetére
Autónként eltérhet mekkora az akkora.
De kb 3-4 féle méret van, sztem legtöbb boltban kapható. 5x10 meg 5x12 vagy 6x12 szokott lenni. Én ebayről szoktam venni 10db ot 1000ft körül
-
bull84ghia
őstag
1:10-es autóba nagyobbik kerék csapágyat lehet kapni csapágyas boltban? Vagy valami speckó méret?
-
tvamos
nagyúr
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Peaceliker #1943 üzenetére
Én is 3S lipo 2000mAh 45C akkut használok,eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve(Hetente ha egyszer felrakom tölteni és kb. 200mAh-t(3,9-ig) töltök bele az jó.
).
-
Peaceliker
addikt
3s lipo az 12.6
Igen, lipo nincs oda a feltöltve tárolásért, de a direkt transmitter akuk bírják...minél magasabb a C érték, annál kényesebb a lipo...jól látható, hogy ezeknek olyan 5c értékük van általában, nem véletlen
Nekem volt és semmi baj nem volt vele. Mondjuk most autós távomban egy 40c s akku van, de figyelgetem, hogy nem akar e kiszökni a távbólDe amúgy ez is elvan, max hamarabb döglik meg, de olyankor sem feltétlen puffadnak fel.
-
Pikachu24
aktív tag
Akkor vegyél Life akkut. Milyen töltőd van? Life kompatibilis?
Viszont ezt lehet tépőzárral kicsit bele kéne rögzíteni mert ez kisebb.
-
Pikachu24
aktív tag
Nekem is lipo van benne(Devo 7), és max 12,6 voltra tudod tölteni(2,20v/cella). Én azt szoktam csinálni hogy storage módban használom és akkor nem károsodik az akku(3,82 lenne de én fel szoktam tölteni kb. 3,9-re.).
Amúgy meg biztosan adóba tervezték, ezek utalnak rá: 1C, Tx Pack, (Futaba/JR)
Alapból hány elem kell bele? 8? 8*1.5V=12 volt
-
tvamos
nagyúr
válasz
Pikachu24 #1937 üzenetére
Megmértem: 110x32x30.
Inkább a fesztől félek, hogy túl sok. Azért 3S total feltöltve 16+ V.
Most fórumon 3S LiFePO4-et javasolnak,az jobban bírja a feltöltve tárolást szerintük, (nem puffad fel,) de kevesebb az Ah: ZIPPY FLIGHTMAX 1800MAH 9.9V 5C LIFEPO4 TX PACK. -
tvamos
nagyúr
Ez jo lehet bele vajon?
Turnigy 2650mAh 3S 1C Lipoly Tx Pack (Futaba/JR) -
patomi
őstag
válasz
Peaceliker #1932 üzenetére
Igen, lehet van valami sumák. Ezt választottam: "Standard (No Tracking) Mail - Netherlands to Hungary $1.29"
A 9958 ilyen: [link] 4 csatis, mint v911.
Én valami 6 csatis walkerával kezdtem. Kár volt, mert felszállni nem tudtam vele. Aztán vissza koxra, majd NE solo pro. Ennél már nem léptem feljebb újra. Mára csak koax szórakozásból. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
T7C-hez kene nekem battery pack. Tudtok valami jot? LiPo lenne a jo, ha van bele... (Most Ni van benne, de doglodik...)
Kosz elore is! -
Peaceliker
addikt
Addig ok, csak lipo ra elvileg autómative 11.35 usd posta van..ugyanis lipo t nem lehet bhogy szállítani (és a nem bárhogy az sosem olcsó
)tűzveszély miatt...ezért gondolom, hogy vmi sumák
Ezeket a gépeket nem ismerem, v911 el kezdtem, aztán super cp, szünet és most mcpx em van...meg 250es és h8 mini quad ami repülős cucc itthon, többi földi illetve vízi -
patomi
őstag
válasz
Peaceliker #1930 üzenetére
Igen $1.30 a posta. Gondolom a pici súly miatt. Ilyet vettem 2db.-ot. Még egy névtelen, meg egy ilyen Turnigy van itthon. A xieda 9958 hagyatéka, amivel már nem is tudom mikor repültem. Meg volt egy 9998-as is de sajna méltatlan halált halt egy papír dobozban amire rá lett pakolva.
-
Peaceliker
addikt
-
patomi
őstag
válasz
Peaceliker #1928 üzenetére
Nem, nem a kis koax heliről van szó. [link]
Köszi a tippet az eu raktárról. Eszembe sem jutott. Így $4 a két aksi postával. -
-
patomi
őstag
Sziasztok
Merre keressek normális árú aksit Blade mCX2 helibe? Pár éve hobbykingen vásároltam, de valami elvadult szállítási árak lettek.
Ebay ugyan az plusz az "olcsó" aksikból már nem is találok. Egyedül ezt találtam, viszont még nincs nálam a heli, így abban sem vagyok száz százalékig biztos, hogy jó bele.
Előre is köszi. -
Peaceliker
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #1925 üzenetére
Sajna a modellezésben nagyjából akkor lehet elkerülni a szívó ágat, ha az ember arcátlan mennyiségű lóvét tesz bele
Bár ami nálad ment az azért ritka szerintem, ennyit szívni szoktunk csak nem ilyen rövid idő alatt
Amúgy igazán nincs mit, ha tudok segítek szívesen
Azért ne add fel, szerintem célegyenesben vagy, most már csak egy kis türelem kell bele, nem igazán pénz. Nekem is voltak olyan időszakok, hogy majd felgyújtottam az összes szart, de akkor 1 hónapig feléjük sem néztem, aztán nyugival újra nekikezdtem és rendeződtek a dolgok
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
stifi82 #1902 üzenetére
Nagyjából együtt tudok veled érezni. Én az autókkal vagyok éppen szopás alatt. Eltelt 2 hónap + egy csomó pénzt beleöltem, de az egyik autó még mindig nem ok.
A fiammal szerettünk volna együtt autózni, de lassan azon vagyok, hogy feladom a dolgot, mert ennyit még az életemben csak a PC-vel szoptam.
Mellesleg ezúton is szeretnék köszönetet mondani Peaceliker fórumtársnak a sok segítségért.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Peaceliker #1922 üzenetére
Back order van. Jelenleg csak a piros elérhető az 80EU + szállítás: (International (Registered) Air Mail 751g - 1kg EU16.90) + áfa.
40 000 körül áll meg. -
stifi82
aktív tag
erről vélemény: [link]
legjobb ár érték arányt keresem. Bármilyen javaslatot elfogadok bangoodról is akár köszi előre is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1917 üzenetére
Elôször 6 csatornán kezdtem, onnan 7-re váltottam. Most valami 9-10 csatornáson gondolkodom... de egyikek sem tökéletes...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Peaceliker #1915 üzenetére
Hát, azért nem baj, ha van 6 csatorna, akkor egyre rámehet a headless mód, meg egyre a gyro gain.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Minstrel #1913 üzenetére
Köszi az információt ez meglepett hogy kell hozzá vezérlő hogy nincsen benne néztem volna mikor megjön hogy nem repül. Azt honnét tudom meg hogy mi az ami jó bele kap áramot is meg kompatibilis a távval is?
Meg még 1 nézem itt van 5, 6, 10ch ezeknek a "sok, több" csatornáknak mi a szerepük ? Látom hogy 10ch 4 5ször többe kerül mint egy 6ch annyival jobb? Meg mikor érdemes olyant venni? -
stifi82
aktív tag
Megveszem ezt a gépet [link]
Nem adnak hozzá távirányítót honnét tudom milyen táv kell való hozzá? Mi dönti el mivel működik van 1 ilyen wltoysom ezzel menne vagy hogy kell párosítani?Brushless motoros lehet ez a gép? Képeken annak tűnik de a leírást nem értem.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Etetőhajó készítésével kapcsolatban tudnátok segíteni? Honnan lehetne csónaktestet venni, milyen motor kell, táv, aksi stb? Van esetleg olyan bel vagy külföldi fórum ahol van részletes leírás hogy miből mit érdemes megvenni?
Köszönöm!
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
stifi82 #1902 üzenetére
Ha kézzel pörgetve mindegyik motor kb egyforma járású, akkor kábeleket és a csatikat ellenőrizném első körben. Igaz én megszüntetném az összes csatit a pdb-esc-motor között és fixre forrasztanám. Tud vicces dolgokat csinálni a kontakt hiba. 😉
Szerk:
Bal lenti távot írták. 😁 -
stifi82
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hardcore café
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest