- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Ez elég hulladék cucc (mint gt3 csak marha drága telemetira miatt
), nem vennék ilyet, az fix. meg autóba telemetria eléggé értelmetlen szvsz.
Szerintem nincs olyan táv ami több szabványt is tud. Futaba csinált olyat, hogy viszi FAST ot és FHSS t is, de az is mindkettő futaba protokoll. Pultos távoknál van hekkelhetőség (pl DEVO távok), de az sem jellemző igazából.(#2072) szacsee
Itt is mint pultos távoknál a nagyok jók, itt Sanwa és Futaba a topp...mondjuk pultos távban sanwa valahogy nincs annyira képben.
Ami még tán jó lehet az a spektrum 1-2 modellje, de inkább csak használtan venném azt is, mert újra spúr vagyokNekem Futaba 3PK meg egy 4PL van, előtte 3PL és 3PM volt, mind tökéletesen működtek és villám gyorsak
használtan vettem mind, természetesen
Spektrumból mostanság sok poti hibásat láttam, de versenyző meg azt mondta nekem Futabák is hullanak ilyen szempontból, csak a Sanwa...nade nekünk ismerősi körben még csak Sanwa fingott meg ilyen szempontból
Szóval örök igazság nincs, megbízhatóság mindig lutri, de latency az sanwa és futaba meg elvileg speki R széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest