Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz qqzs #2071 üzenetére

Ez elég hulladék cucc (mint gt3 csak marha drága telemetira miatt :) ), nem vennék ilyet, az fix. meg autóba telemetria eléggé értelmetlen szvsz.
    Szerintem nincs olyan táv ami több szabványt is tud. Futaba csinált olyat, hogy viszi FAST ot és FHSS t is, de az is mindkettő futaba protokoll. Pultos távoknál van hekkelhetőség (pl DEVO távok), de az sem jellemző igazából.

(#2072) szacsee

Itt is mint pultos távoknál a nagyok jók, itt Sanwa és Futaba a topp...mondjuk pultos távban sanwa valahogy nincs annyira képben.
    Ami még tán jó lehet az a spektrum 1-2 modellje, de inkább csak használtan venném azt is, mert újra spúr vagyok :) Nekem Futaba 3PK meg egy 4PL van, előtte 3PL és 3PM volt, mind tökéletesen működtek és villám gyorsak :) használtan vettem mind, természetesen :D

Spektrumból mostanság sok poti hibásat láttam, de versenyző meg azt mondta nekem Futabák is hullanak ilyen szempontból, csak a Sanwa...nade nekünk ismerősi körben még csak Sanwa fingott meg ilyen szempontból :D

Szóval örök igazság nincs, megbízhatóság mindig lutri, de latency az sanwa és futaba meg elvileg speki R széria.

Új hozzászólás Aktív témák