- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #1925 üzenetére
Sajna a modellezésben nagyjából akkor lehet elkerülni a szívó ágat, ha az ember arcátlan mennyiségű lóvét tesz bele
Bár ami nálad ment az azért ritka szerintem, ennyit szívni szoktunk csak nem ilyen rövid idő alatt
Amúgy igazán nincs mit, ha tudok segítek szívesen
Azért ne add fel, szerintem célegyenesben vagy, most már csak egy kis türelem kell bele, nem igazán pénz. Nekem is voltak olyan időszakok, hogy majd felgyújtottam az összes szart, de akkor 1 hónapig feléjük sem néztem, aztán nyugival újra nekikezdtem és rendeződtek a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VGA kibeszélő offtopik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest