Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peaceliker addikt válasz  Doki-HUN1978

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreés a túlmerítés is. ki is gyulladhatnak 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreigen, hacsak nem 4mm es hasított (gyárilag csak csúcs cuccokon van ilyen), akkor jobb ha direktbe van kötve. igen, ezzel a két dologgal meg lehet őket gyilkolni...mindamellett marha veszélyes is! 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreNem jó, elkezd nőni a belső ellenállásuk, csökken a kapacitásuk...van amelyik fel is puffad... Szabi motor között van csatlakozó? Ha van, akkor gondolom a rugós...na az kukába való. Amúgy BL vagy kefés? 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreAkku lesz oda valszeg...val feltöltve volt tárolva vagy sokszor volt túlmerítve, hamarba ki lehet őket csinálni... 
- 

-FLY-> őstag válasz  Doki-HUN1978

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreValszeg akku hiba, nálam is volt ilyen. Legalább 4db 2 cellás lipom mindig van, uh hamar kiderült. 
 Nálam úgy jött ki a jelenség, hogy szőnyegen kanyar utáni kigyorsításokban mindig "befulladt", ugye ilyenkor hirtelen kellene nagyobb áramot biztosítania a szabályzónak, az meg tovább... és ez nem sikerült.
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéremekkora akku, milyen autó(milyen elektronika)? 
- 

csmat senior tag válasz  Doki-HUN1978

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreSzerintem rossz, nem jó a csatlakozás,(zárlatos?) az egyik cella. Legalábbis a töltő szerintem valami ilyesmit ír. Hány voltos az akksi? Balance csati is be van dugva a töltőbe? 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreSajna a modellezésben nagyjából akkor lehet elkerülni a szívó ágat, ha az ember arcátlan mennyiségű lóvét tesz bele  Bár ami nálad ment az azért ritka szerintem, ennyit szívni szoktunk csak nem ilyen rövid idő alatt  Amúgy igazán nincs mit, ha tudok segítek szívesen  Azért ne add fel, szerintem célegyenesben vagy, most már csak egy kis türelem kell bele, nem igazán pénz. Nekem is voltak olyan időszakok, hogy majd felgyújtottam az összes szart, de akkor 1 hónapig feléjük sem néztem, aztán nyugival újra nekikezdtem és rendeződtek a dolgok  
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreIgazán nincs mit, szívesen segítek, ha tudok  
 Majd mesélj mire jutottál végül 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreNos, gondolom szintén döntő tényező az ár. Belép szintű a feljebb említett himoto/hsp/maverick autók. Már modell autó, nem játék cucc, de kis pénz, kis foci.  Illetve vrx/ftx autók is hasonló szinten vannak, hasonló árban, megvehetőek, még újonnan is (40 körül vannak rtr). Illetve vrx/ftx autók is hasonló szinten vannak, hasonló árban, megvehetőek, még újonnan is (40 körül vannak rtr).
 Illetve hpi firestorm van néha jó áron, mondjuk az 2wd, irányítani alacsony tapadásnál tré, ha tapad sima liba (#1812) bull84ghia Na, akkor a fontos tuningok meg is vannak, helyes  Nem is versenyzésre gondolok, én sem versenyzek, csak meguntam a sok szerelést, meg hogy az ember nem meri tisztességesen odakenni neki, ezért váltottam feljebb (meg mert ahogy írtam, ha épkézlábra akarja az ember összerakni, akkor a drágább olcsóbb tud lenni). 
 De ettől függetlenül, ezt sem kell kidobni, hajtható csak nem kell rá sokat költeni sztem. Ha csak kis bohóckodásra kell jó így (max egy bl bele), ha komolyabb kell, akkor csere.
 Dobj linket melyikre gondolsz alin, hobby fans/mate/power cuccok megvehetőek, nem túl combos, de ebbe nem is kell, legalább nem eszi meg hamar az autót. Hobbywing kopik amúgy. Ami még 15e körül van ebayen az a leopard szett, prog kártyával. Jah, olyan 3500kv körül nézz bele, 300 kevés lehet, 4000 fölé meg nem mennék, mert megsül a motor. Hobbywing kopik amúgy. Ami még 15e körül van ebayen az a leopard szett, prog kártyával. Jah, olyan 3500kv körül nézz bele, 300 kevés lehet, 4000 fölé meg nem mennék, mert megsül a motor. 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreNincs mit, remélem sikerrel jársz  
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreNa igen, pl ő. Ez a régebbi sprint (1), de minden alkatrész ami számít, kellhet kompatibilis a ma is forgalomban lévő sprint 2 vel. 
 Egy ilyen pakk itthon 25 körül szokott menni, ami reális is.(#1793) stifi82 Ahogy nézem kap adóból kap villanyt, de vmi leírás nincs hozzá? Az hogy gépedből mi ki meg bemenet azt egy multimérettel ki tudod mérni, de én inkább akkuról táplálnám fpv t külön, nem a gépen keresztül. 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreAz első vmi 100 éves talán kyosho, így felejtős sztem. 
 Második egy elég gyenge minőségű autó klónja! ..azt hiszem innentől folytatni sem érdemes. Az a helyzet, ennyibe nagyon ritka az értelmes gép. Olyat keress szerintem (ezeknél olcsóbb nem nagyon van) tamiya tt01 vagy hpi sprint (ez jóval jobb mint a tt01). 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetére25be rtr autót elég ritkán adnak itthon...vagy olyat amit hanyagolnék. Néha feltűnik himoto ból onroad, tamiya tt01 vmiért ennél drágább, pedig nem jobb. TL01 et nem nagyon vennék, mert azon kívül, hogy nagyon ócska, alkatérsz sem nagyon van hozzá sztem (de lehet tévedek). Túl okosat nem fogok tudni mondai, mindenképpen olyat érdemes keresni, ami standard alkatrészekkel operál és kapni hozzá alkatrészt... 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreItthon vennéd vagy kint laksz? Mi a cél, mit szeretnétek? Aszfalton vagy terepen nyúznátok? Mi az összeg határ? 
- 

üzenetére Doki-HUN1978

üzenetéreEz a tamiya q széria, játék autók ezek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő