Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
Megnéztük haverral a motornál van 1 panel onnét le volt törve 1 "ellenállás" jelegű 2 lábú fekete bigyó megnéztük 1 másikon hogy hová kell vissza forrasztani most megy nem úgy mint az új de megy.
Van 1 basher bz 888 autóm azt hiszem azt is meg kell nézetnem húzom neki a gázt és gondol egyet és meg áll az autó. Meghúzom meg elindul kb 5 töltés van az akkukban annyit ment de újkora óta csinálja. Mi lehet a baj hogy lehet kiszűrni mi rossz táv vevő stb?
Ami el tud romlani nálam el is romlok. Idegesítő hogy mennék vele azt mindig meg áll.[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
Kint voltam röptetni 1 hónap után félve is hát bejött az hogy a bal hátsó motor lesántult már akkor most meg folyamatosan elgyengült a végén már fel sem szállt a gép vele. Ki lehet mérni valahogy azt gondolok itt multiméterrel vagy ilyesmi hogy a motor szar e vagy elektronika vagy ilyenek. Veszek motort mi van ha nem is az a baj. Vagy tuti e hogy a motor rossz.?
A cv ccv között mi a különbség?[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
erről vélemény: [link]
legjobb ár érték arányt keresem. Bármilyen javaslatot elfogadok bangoodról is akár köszi előre is.
-
stifi82
aktív tag
válasz Minstrel #1913 üzenetére
Köszi az információt ez meglepett hogy kell hozzá vezérlő hogy nincsen benne néztem volna mikor megjön hogy nem repül. Azt honnét tudom meg hogy mi az ami jó bele kap áramot is meg kompatibilis a távval is?
Meg még 1 nézem itt van 5, 6, 10ch ezeknek a "sok, több" csatornáknak mi a szerepük ? Látom hogy 10ch 4 5ször többe kerül mint egy 6ch annyival jobb? Meg mikor érdemes olyant venni?[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
Megveszem ezt a gépet [link]
Nem adnak hozzá távirányítót honnét tudom milyen táv kell való hozzá? Mi dönti el mivel működik van 1 ilyen wltoysom ezzel menne vagy hogy kell párosítani?Brushless motoros lehet ez a gép? Képeken annak tűnik de a leírást nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1885 üzenetére
3 cellás akku akkor hogy vannak az értékek? Kisütni esetleg imax b6 ha igen mekora értékre àllitsam? Sajnos a télen feltöltve pihentek 20 fokban most fel van töltve 12, 53volt egy toltesre vàr abban van 11, 5 volt
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1868 üzenetére
Reptettem addig míg le nem tette a gépet feltöltöttem 2700mah az akku és csak 1300egységet tolt bele most akkor? haldoklik 1 éves akku. Mitévő legyek?
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1866 üzenetére
Hàt anyita nem zavar mert vissza jön a kép. Másik fura dolog amire ma lettem figyelmes imax b6 töltöm valahol azt mondtak olvastam hogy tároló töltést alkalmazam mior nem haszn. Mióta az meg volt azóta ha töltöm charge nem megy bele annyi egység mint előtte . Mi lehet a gond hogy toltsem. Elvileg ugyananyira meriti le a dron mint előtte mert jelzi hogy szaljak le.
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1862 üzenetére
Az a fránya kar volt elállítva a távirányítón azért ment hátra kamerát is levettem ugyanazt csinált aztán mondom akkor piszkáloma távot és ott volt a hiba 2literes vizet felvitte akkor az 53grammos kamerával is bírnia kellene.
Ez a gép elég nagy és nagy hely kell a forduláshoz ha kisebb propelereket kapna akkor kisebb hely kellene neki vagy ez órási hülyeség? -
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1860 üzenetére
Ja kitalálok valamit kell valami ezermester aki majd segít benne, így volt a legegyszerűbb felszerelni 1 lyuk lett fúrva.
De nem értem elől van a súly a kamera miért hátra indul el? -
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1858 üzenetére
Láttam youtubon videot róla 2literes flakont felvitte, de így belegondolva üres volt. Keresem a filmet de nincsen meg még. És a távirányiton beállítani hogy okés legyen 1 helyben lebegjen úgymond?
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1856 üzenetére
Kifejtenéd részletesebben ezt a balanszolva felpakolást köszi.
-
stifi82
aktív tag
Végre szélcsend kivittem a drónt repülni kamera a közepétől kb 10cm elől 20 25cm-re pedig az adó hátul a kamera elvileg nehezebb és nagyon nem irányítható a gép mikor felszáll hátra felé indul el mit tegyek?
Ugy repültem vele mint először.
Meg az ami érdekes ha leálítottam a propellereket szépen jött le szabad esésben most meg átfordult gondlom nagyon rossz a súlyelosztás aljára kell rakni az aksi alá?[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1844 üzenetére
Storage tároló töltésen van az aksi azon próbáltam. Nem töltöttem még fel mert sopronba 2hétig szelet mutat ugy hogy nem tudom mikor szállok fel.
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1842 üzenetére
Kis leírása 7-15v közé írja. Drónon van ez a 12 volt kimenet de csak 11.45 ad le ugyan úgy mint a balancer. Nehogy ráolvadjon ez a műanyag fólia. Akkor valahová felrögzítem. Meg fixre a vezetékeket nehogy a propok letépjék.
-
stifi82
aktív tag
Megjött a tápkábel az fpv adóhoz TS832 beüzemeltem neylon, zsugorfólia vagy tudom is mi rajta van azt le kell venni vagy maradhat rajta elégé felmelegedett pár perc alatt vagy kevés neki a 3cellás akku balanszáról jövő áram? A kép jónak tűnik összedugva a motorok még nem pörögtek hogy mennyire fogja zavarni. Meg azt sem tudom hogy rögzítsem a gépre.
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1835 üzenetére
Ezt a privit akku ügyben elküldheted nekem is köszi jó tudni mi hogy működik.
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1804 üzenetére
Akkor próbáljak meg 1 ilyent [link] ?
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1798 üzenetére
És mi van akkor ha a balancer csatlakozóról hajtom a kamerát meg az adót és nem kell plusz súly vagy az is bezavar?
-
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1795 üzenetére
Közbe megmértem 12 volt jön ki rajta. Hogy érted az akkurol való tàplalast? 2 akksit vigyen?
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1781 üzenetére
Addig eljutottam hogy youtubon szereztem be videokat még zsír kell majd aztán megburitom. Zsírt meg szerzek valahonnét.
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1779 üzenetére
Ez az amit nem merek be vállalni nagyon bonyolultnak tűnik öcsémmel néztük hát.......
És mit raksz a difibe olajat vagy zsírt? Meg milyent?
[link] -
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1775 üzenetére
Nem tudom hol megnézni. Vagy ezeken van valami kémlelő nyilás mint az mtz-n?
-
stifi82
aktív tag
Hali van még ugyebár ez a gépem
[link]Ezeket kell zsírozni olajozni gondolok itt fogaskerekek ami látszik difi hajtás meg ilyesmi?
-
stifi82
aktív tag
Úgy néz ki ez lesz mit szóltok jó választás?
[link] -
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1753 üzenetére
Kicsit guberáltam mit szóltok hozzá? Elvileg a gépemmel kompatibilis.[link]
-
-
stifi82
aktív tag
De a repülőhöz a szabadba jó amit küldtem? Remélem nem nyomják fel az àrat aksival rendelem akkor a fuvar 60 euro aksi nélkül 17 euro ki érti ezt aksi jön kinàbol freeshepinggel . És akkor letezik az hogy mind2höz jó csak azt nem tudom a kocsin van e a kamarának csatija ami az áramot adja.?
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1740 üzenetére
levettem a kereket szerintem tengely okés a kerék üthet picit hát néztem hát tényleg elég lepájszerolni róla komplett kerék lesz amúgy ilyent akarok drónra meg ha ugy van az autóra is[link]
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
válasz ratkaics #1671 üzenetére
helo
látom adatlapodon győri vagy hol van győrben rc bolt tudsz adni címet héten voltam a török istván utcában de sajnos ott már semmi sincsen.komplett szettet szeretnék venni mert az építkezést nagyon nem vágom a témában van 1 másik é ez?
[link]ja és ebbe 2 aksi kell egyszerre? vagy ez milyen megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
és ez mennyire lehet tuti gép ár érték arányban[link]
külön kell még aksi bele
az lehet hogy a 3 cellás akku kinyírhatja hosszú távon a gépet azt olvastam a kommentekből mert az van a repülőmhöz akkor nem vennék.[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1695 üzenetére
Erről lenne szó:[link]
-
stifi82
aktív tag
válasz Peaceliker #1692 üzenetére
Köszi a jó tanácsot brushless motorosat akarok venni ugy tudom azok tartósabbak. Van 1 drónom azt jó lenne eladni.
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest