- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BalanceR #45060 üzenetére
Egyik alkatrésznek sem lenne szabad "ficeregni". Az ujjaddal óvatosan(!) teszteld az IC-k hőmérsékletét. Nem túl meleg(forró!!!) valamelyik?
Csak általánosságban tudok tippeket adni:
- Monitoron ad valami képet? Kiír valamit?
- A kártyát letesztelted? Próbáltad másikkal?
- Másik táppal próbáltad? Esetleg tudsz feszültséget mérni? Próbáltad másikkal?
- Ha minden külső perifériát ( HDD, bármi más ami pluszban rá van dugva valamiért)lehúzol róla, akkor sem indul el? -
-
sztanozs
veterán
válasz
BalanceR #39427 üzenetére
Június, vagy Júliusi Stable verzió óta. Critical-on még mindig asszem áprilisi van, az még nem tudja. Jaja, 2020-05-17 BETA, illetve 2020-06-17 STABLEIlletve nem, ha nyomtál FW update-et, akkor már másfél hete van CRITICAL-ban is:
2020-09-14 Promote the 2020-09-03 release to be the default EEPROM images
Interesting changes since 2020-04-16:
- Add support for booting from USB mass storage devices.
- Add support for bootloader updates for USB MSD or network boot (self-update)
- Improve compatibility for USB devices which require the USB port power to be switched off for a period of time during a reboot.
- Add support GPT and Hybrid MBR partition tables.
- Add support for EEPROM write-protect.
- Add the ability to loop between different boot-modes until a bootable image is found. The default is to loop between SD and USB-MSD.
- VLI 0138A1 - Improve full-speed isochronous endpoint support. -
cog777
senior tag
válasz
BalanceR #39427 üzenetére
Nekem ez a verzio van es mar USB-rol bootol:
BCM2711 detected
Dedicated VL805 EEPROM detected
BOOTLOADER: up-to-date
CURRENT: Thu 03 Sep 2020 12:11:43 PM UTC (1599135103)
LATEST: Thu 03 Sep 2020 12:11:43 PM UTC (1599135103)
FW DIR: /lib/firmware/raspberrypi/bootloader/stable
VL805: up-to-date
CURRENT: 000138a1
LATEST: 000138a1Viszont nem mernek megeskudni hogy a legfrissebb augusztus 20-i telepito mar tartalmazza.
Ha nem, akkor sdkartyara telepites, manualis masolas ssd-re forgatokonyv jatszik.
(fixme) -
vpleft
tag
válasz
BalanceR #39419 üzenetére
Persze, tessék
[pastebin] -
Crvsh3R
senior tag
válasz
BalanceR #39352 üzenetére
BalanceR, wassermann:
Köszönöm a tippeket! Szétszedtem, de szemrevételezéssel nem látok hibát. A házat a hozzáadott mini csavarhúzóval építettem össze, azzal ember legyen a talpán, aki túl tudja húzni a csavarokat. Sajnos most már ha simán minden nélkül rákötöm a TV-re akkor sem kapcsolja be a TV-t, pedig korábban a Flirc házzal minden működött. Nem tudom mit tudnék még tenni. Próbáltam már mindkét HDMI porton, de egyikre sem kapcsolja a TV-t. Ezen kívül minden működik. -
-
BalanceR
addikt
válasz
BalanceR #39342 üzenetére
kifutottam a szerkesztési időből...
ha fstabban beállítom hogy csatolja, reboot után ez fogad:
~# lsblk -f
NAME FSTYPE LABEL UUID MOUNTPOINT
sda
└─sda1 ntfs NAS 98F49CDEF49CC044 /media/sandisk
sdb
└─sdb1 vfat PEN EE6B-A663 /home/Pen
mmcblk0
└─mmcblk0p1 ext4 50cc7f6d-7671-4277-b8a4-a93850d9885c /
zram0 /var/log
zram1 [SWAP]
# cd ..
# cd media
# cd sandisk
-bash: cd: sandisk: Transport endpoint is not connected
Szóval elvileg mountolva van, de gyakorlatilag nem érem el.
# mount | grep sda1
/dev/sda1 on /media/sandisk type fuseblk (rw,relatime,user_id=0,group_id=0,allow_other,blksize=4096) -
-
Shade45
senior tag
válasz
BalanceR #39310 üzenetére
Linket? Mihez? A bővítményhez?
Nem mondtad, hogy milyen böngészőt használsz... Ja, és ez csak PC-re érvényes!
Pl.: Chrome -> Chrome áruházA lista, amit linkeltél biztos, hogy nem működik. Már túl vagyok rajta...
DNS blokkolással valószínűleg nem is lehet a youtube reklámokat blokkolni, mert ugyan arról a domainről töltődnek be a reklámok, mint a videók, így ha tiltod a címet, a videót is tiltottad.
PC-n nekem egyedül a korábban említett uBlock oldotta meg a youtube hirdetések 100%-os szűrését. -
-
válasz
BalanceR #39302 üzenetére
Az openvpn static ip adress nem megoldás?
-
BalanceR
addikt
válasz
BalanceR #39277 üzenetére
Megoldva...
Szóval. Ha valaki szintén elakad i2C SSD1306- os Oled kejelzővel:
A python sciptben használt fontokat telepíteni kell ( Nem elég a .py mellé rakni)
Az Adafruitos driverek jók, csak ne Python 3.7 hanem 3.0 könyvtárakat használjon
Végül sctipteléskor figyeljen a fontok paraméterezésénél, hogy UTF legyen. -
ReFleXx
addikt
válasz
BalanceR #39253 üzenetére
nem volt melle egy fecni QR koddal ami egy link a libraryhoz?
Irj ra az eladora, hogy kuldje el
"Using the display is very easy, we have a Python library for the SSD1306 chipset. Our example code allows you to draw images, text, whatever you like, using the Python imaging library. " -
válasz
BalanceR #38921 üzenetére
Pontosan mire jó ez a kapcsolós USB kábel? Értem én hogy áramtalanítsa a Pi-t, de attól a tápegysége még a 220-ban marad. Ugyanúgy fogyaszt, adott esetben felgyújtja a házat. Miért nem a 220-as ágat kapcsoljátok le?!
atesss
A script elejére letiltod a szinkronizálást
sudo timedatectl set-ntp false
A végén pedig engedélyezed
sudo timedatectl set-ntp true -
válasz
Mico végű kapcsolós kábelem van aliról, simán gyorstölti a cuccaimat. Sajna végponti feszmérő kütyüm nincs hozzá, és micro-ra már nem is veszek. Egy c-s végű kábel úton van, esetleg c-n mérő kütyüt nézek valahol.
#38924: noigen, ha nincs meg a stabil 5.0+V/2A páros a valóságban, akkor cseszheti az ember a 40-60-100W-os csudákat. Azok a számok 20V-on értendők.
-
azbest
félisten
válasz
BalanceR #38923 üzenetére
Ez például pont lehet azért, mert az adatlábak nincsenek bekötve a kapcsolón. Így nem tud kézfogást csinálni és se a Pd se a QC nem tud működni, így visszavált buta és biztonságos, kisteljesítményű módra. A régi pi-khez kifejezetten mondták, hogy buta töltő kell. Az újabbaknál, ahol már chip-ben van a betáp kezelése, nem tudom van-e kézfogás.
A pi4 első szériánál viszont kifejezetten mondták, hogy nem működik a nagyobb teljesítményű typec töltőkkel, mert rosszul implementálták. Szóval az is buta töltővel biztos, okosból meg van amelyik laptop töltővel sem működik. Plusz a pi4-nél pont a butább, nem szabványos type-c kábellel esélyesebb a működés. Neked gondolom korábbi fajta van, nem pi4, mivel a kapcsoló sem type-c.
-
azbest
félisten
válasz
Valóban előfordulhat, hogy nagy az ellenállása. Viszont esélyes, hogy az a "60W-os" töltő (5v 12A??) valóban ki akarna adni nagy teljesítményt. Az okos töltők általában valamilyen kézfogással vagy legalább ellenállásokkal megadott terhelés értékek szerint adnak áramot. Szóval hiába van hűdeerős tápod, ha a pi buta tápcsatlakozójával nem tud kommunikálni és ezért 500mA-t ad ki mondjuk, mert az a szabványos usb2-es mód, vagy esetleg 900mA-t ha usb3-as terhelésre céloz.
-
-
Keem1
veterán
válasz
BalanceR #38775 üzenetére
Parancsként:
cat /proc/meminfo | grep MemAvailable | awk '{print $2}'
Vagy változóként:
$(cat /proc/meminfo | grep MemAvailable | awk '{print $2}')
Kiíratás pl:echo $(cat /proc/meminfo | grep MemAvailable | awk '{print $2}')
Szerk: közben javítottam, mert a teljes memóriaméret volt eredetileg
-
Keem1
veterán
válasz
BalanceR #38593 üzenetére
Jah, ez nem BT, persze, ez biztos jobb hatótávú.
Persze, a fentiekre úgy reagáljatok, hogy egy szóval nem mondom, hogy Piből ezeket ne lehetne megoldani. Biztosan meg lehet. De nekem nem érné meg. Van Miboxom is, van Pi-m is (kettő, az egyik direkt barkácsolásra), de az a kényelem, amikor egy nehéz nap után beülök a fotelbe a Mibox+TV elé, barkácsolás nélkül, az nekem megért anno ákcijósan 16 lepedőt.Tehát ne úgy nézzetek rám, mint aki elrontja a játékot, eszemben sincs. De én ezt tuti nem barkácsolnám össze. Mást igen.
-
válasz
BalanceR #38569 üzenetére
Nem csináltam ilyet, de rtl2832-vel játszottam már sdr-t. (Évtizedekkel ezelőtt még ACARS vételt is összehoztam, pedig akkor se Pi, se dvb-t stick sem volt. Sőt a NOAA műholdak képeit is sikerült héber hóba elkapni. Régi szép idők, amikor volt antennám, időm,...) Ugyanakkor a leírásod is ilyen chip-ről szól. Nekem egy régi DVB-T tuner stick-em van, de Pi-hez is árulnak ilyen chipsettel szerelt tunert, kifejezetten SDR-hez.
Sanyi.mTs
A WD gyárt a régi official házhoz illeszkedő dobozt, és hozzá USB-s merevlemezt. -
gojko.m
senior tag
válasz
BalanceR #38527 üzenetére
Boot-olás elején a TV képernyőn csak egy elmosódott, zavaros, szivárványszínű kép látszik. Gondolom, itt jelenne meg a splash screen és a boot menü, ami a nem megfelelő felbontás miatt olvashatatlan.
Hogyan tudnám itt a megfelelő felbontást beállítani? (HDMI-hez 1280x720-at használok.) -
gojko.m
senior tag
válasz
BalanceR #38519 üzenetére
Köszönöm a tanácsot neked és body007-nek is. Mivel szeretném portól is védeni az alaplapot, inkább maradok a Neo case mellett. Illetve még ezen a fém házon gondolkodtam el: [link] Szerintetek ez is jó lehet?
Egy másik kérdés...
HDMI-n keresztül csatoltam a a Pi4-et a tv-hez. Először nem volt hang. Majd a hang beállításoknál többször váltogatva az analóg, HDMI és Bluetooth kimenet közt, egyszer csak megjött a tv-n keresztül a hang. Milyen config beállításokkal lehet elérni, hogy alapból a HDMI legyen a hangkimenet? -
atesss
addikt
válasz
BalanceR #38424 üzenetére
Áh, köszi az infókat.
Én még azóta nem rendeltem, kivártam, meg igazából egyáltalán nem sürgős.
Ez a 12-15 fok mínusz mit jelent akkor a gyakorlatban ?
Maximálisan leterhelve, lakás hőmérséklettel (kb. max. 25 fok, nem az óriás kánikula) fel tud annyira melegedni, hogy már elkezdjen throttlingolni ?
Ha leveszed a fedlapot, kb. mennyire csökken a hőmérséklet ?
Tényleg minden csatlakozó maximálisan hozzáférhető ?
HAT-ek (pl, POE-HAT) is teljesen elférnének ?
Az alján van valamilyen rögzítési lyuk, amivel (természetesen ehhez már a PI-t kiszedve) felületre felcsavarozható lehet ?
Ha nincs rajta a fedő, egy 3-as PI-vel akkor sem lenne kompatibilis semennyire ?
AliExpress Standard Shipping-el szállították ?
Ezt most posta hozta ki, futárszolgálat, vagy csomagpontra ment ?
(Az Aliexpress topicban többen azt írták hogy mostanában ez már csomagpontos lett.) -
válasz
BalanceR #38303 üzenetére
"a kijelző háta, és a borda között még van egy fél centi, a levegő meg jól szigetel..."
Nekem van itthon forró levegős fritőz, azért elég jól átsülnek benne a dolgok...
"Jumperkábelekkel elviszed onnan a kijelzőt, máris letudva a probléma"
És abban a pillanatban az egész az értelmét is veszti.Én arra céloztam egyébként, hogy ez a konstrukció több sebből vérzik. Az armor típusú tokok alacsonyan tartják a hőmérsékletet, azzal valószínűleg nem lenne gondja a kijelzőnek, de itt kis bordák vannak, a kijelző pedig felülről pont elzárja a szellőzést. Ventilátor szóba se jöhet. Ezért tuti, hogy a házban a hőmérséklet felülről verdesi majd a 70 fokot.
No offense, ezt nyilván nem a hozzászólásod ellen írtam, csak egy indoklás, hogy miért akciós ez a konstrukció.
Két éve vettem egy nagyon akciós érintős tft kijelzőt, 640x480/60Hz, postával együtt sem volt tán 2500Ft.
Gameboy-t építettem belőle. A kijelző maga nagyon szép képet ad, csak az eladó elfelejtette közölni, hogy az érintő része abban a pillanatban megszűnik működni, amikor a CPU alulról elkezdi melegíteni. WTF?! Szerencsére a játékhoz nem kell az érintő, de ha raspbiannal akartam volna használni, csalódás/refund lett volna. Egy hétig nyomoztam, milyen szoftveres oka lehet, hogy eltűnik a touch. Pedig csak egy Pi Zero volt a háta mögött, aminek a hőtermelése sacc/kb negyede a Pi4-nek. -
atesss
addikt
válasz
BalanceR #38257 üzenetére
Ez a Neo Case elég jó konstrukciónak néz ki.
Pont gondolkoztam rajta, hogy a PI4-et hogyan lehetne lehűteni úgy hogy minden port rendesen használható lehessen rajta.
A kis bordák sajnos nem elegek már a Pi4-hez (még nyitott házzal sem, főleg nem zárttal).
A ventilátorok általában a GPIO-ról mennek, amibe nekem meg az esetek felében be van dugva egy szalagkábel. Oké, a szalagkábel másik végéről (ahova úgyis egy minden pin-t próba/proto -nyákra kivezető T-Cobblert szoktam tenni) vissza lehetne vezetni az 5V-ot, de az körülményesebb. Ha már fixálva lett egy eszköz, akkor lehet, de amíg hordozom is addig különösen problémás.Az Armor Case meg igazából nem normál Case, nem védi teljesen az egész PI-t (nyák széle, USB-k, RJ45).
A Neo Case viszont használható teljes Case-ként is (beépített hűtőbordával), és használható panel+hűtőborda funkcióban is.
Felpattintott fedlappal is elég jó vajon a hűtése ?
Lehet olyan kiegészítő, ami nem fér el fölötte ?
Pl. a POE-HAT ? Vagy más HAT-ek ? -
sztanozs
veterán
válasz
BalanceR #38207 üzenetére
Én Dockerbe raktam fel OpenVPN-t, aszzem a OMV topicban le is írtam melyiket.
container4armhf/armhf-docker-openpn névre hallgat. De van más docker image is.
docker-compose:version: "2.1"
services:
openvpn:
cap_add:
- NET_ADMIN
image: container4armhf/armhf-docker-openvpn
container_name: openvpn
ports:
- 1194:1194/udp
restart: unless-stopped
volumes:
- ovpn-data-shared:/etc/openvpn -
válasz
BalanceR #38217 üzenetére
Igen, IP-t bannol. Illetve ha mindenképp ragaszkodsz az FTP-hez ÉS megváltoztatod az alapértelmezett portot, akkor javaslom hozzá a saját fejlesztésű Portscan Protection telepítését
Fail2ban-al együtt ez egészen hatásos védelmet ad.
Persze az más kérdés, hogy én sem használnék FTP-t, csak SSH-n keresztül mozgatok fájlokat, ott is kulcsolva.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Én egy myEntunnel nevű programocskát használok windows alá.
Következőképpen működik: generáltam egy kulcspárost a routerhez.
Ezzel biztosítoma a titkosságot.
Ezt odaadom a myentunnelnek. és innen beállítás kérdése hogy a használt gép ami előtt ülök
121 portja az otthoni hálózat 192.168.1.5:21 legyen
persze ez csak példa, ez bármilyen port lehet és így oldom meg a vnc-t és távoli asztalt , sőt az otthoni git és sql server elérését is...
nagyon kicsi és portable az egész, tehát témyleg usb-kulcs ként működik..
ja és így nem kellenek nyitott port forwardok a routerbe -
Keem1
veterán
válasz
Ez az egyik legjobb leírás. Van rá, csak nem package-ben, így a leírásban az is benne van, hogyan kell "külső" forrásból telepíteni.
Eléggé szájbarágós, menni fog. Ha valahol elakadnál, akkor meg itt vagyunk, bedobod az elakadásod paramétereit, és vagyunk itt páran, segítünk (persze nem elsősorban én, hisz én is kezdő vagyok).
-
-
-
atesss
addikt
válasz
BalanceR #38063 üzenetére
Na most én is érdekes problémába futottam bele a video-dekodolást tekintve.
Adott egy USB-s endoszkóp kamera (olcsó kinai cucc, de ahhoz képest amúgy annyira nem is rossz a képe meg egész erős a ledlámpa rajta). 640*480-as (VGA) valós felbontással (dobozon 2 mpixelt reklámoznak...). RPI simán felismeri /dev/video0-ként.
Ennek a képét jeleníteném meg a PI-vel. Teljes képernyőn, automatikusan ez indulna a rendszerrel bekapcsoláskor.
Majd a terv szerint egy 3" körüli (vagy amit lehet minél olcsóbban kapni) LCD lehetne rajta, de most a HDMI-s max. 1920*1200 pixeles monitorommal tesztelem.
Hát RPI3B+-on VLC playerrel akad...
320*240 ablakban még "csak" 80%proci. 640*480 ablakban már 100%, és érezhetően akad. 1280*960 teljes képernyő: nagyon akad és majdnem lefagy.
VLC-t direkt frissítettem előtte (3.10), de a Raspbian nem a legújabb (kb. 1-1,5 éves kiadás lehet).
RPI4 4GB-al viszont tökéletesen megy 1920*1200 teljes képernyőben is (20% alatti proci).
Pedig én eredetileg azt terveztem hogy egy régi RPI2-est raknék be ennek... -
-
atesss
addikt
-
atesss
addikt
válasz
BalanceR #38060 üzenetére
Ja hogy 4K...
Hát, azzal még asztali gépnél is van gond.
Okés, tényleg sokkal erősebb lett a PI4 mint a korábbiak, de ezt még így is túlzás lenne elvárni tőle, főleg az árkategóriáját nézve.
Én azt se tudtam hogy a H265 1080p megy rajta.
Ami fura, hogy az elvileg régebbi H264 meg nem megy. De mondjuk nem tudom a "HEVEC" mit jelent pontosan, utánanézek.
Kipróbáltam amúgy a PI4-en a fájlt, VLC-vel. Hát nem teljes képernyőn eléggé akad, teljes képernyőn már be se jön (fekete a képernyő). -
atesss
addikt
válasz
BalanceR #38047 üzenetére
A pi4-el érkezett VLC már úgy rémlik tudja. Legalábbis mintha ezt reklámozták volna róla mikor megjelent.
De az x265-öt még szerintem nem tudja.
Nekem egyszer 4db, kb. 720p-s x264 RTSP stream-et vitt párhuzamosan 4db VLC ablak egy PI4-esen, és nem volt jelentősebb prociterhelés.
De ha megmondod milyen példa fájlal próbáljam (nco**-ról is ok amihez van sample), letesztelem, mert én is kíváncsi vagyok. -
-
-
-
válasz
BalanceR #37747 üzenetére
Sokáig úgy használtam a pi-t, hogy a tv 1A-es (hdd-knek szánt) usb portjára volt kötve, kikapcsoláskor lelőtte a rákötött pi-t is. Esetleg a projektoron nincs ilyen usb port? Ha nincs semmi a pi-re kötve, akkor egy sima 500mA-es port is elég lehet. Egyetlen hátulütője, hogy az SD kártya esetleg kicsit korábban fog tönkremenni benne (nálam egy ősrégi noname 2G SD kártya volt benne, több mint 2 évig bírta ezt az ütemet, és akkor sem biztos, hogy ettől ment tönkre), esetleg gyakoribb fájlrendszer hibák, de egy libreelec nem sokat ír a kártyára, emiatt nem is túl gyakori probléma.
Másik lehetőség a vezérelt konnektor, nem tudom pontosan mi a neve, master-slave, pc-khez szokták használni, hogy a monitort automatikusan áramtalanítsa.
Harmadik lehetőség, hogy letojod, hogy a pi 7/24-ben be van kapcsolva, mert nagyon kicsi idle-ben a fogyasztása, és csak a projektort kapcsolgatod. -
válasz
BalanceR #37737 üzenetére
Oda-vissza ilyen szinten nem fog menni. A projektor kikapcsolására asszem be lehet állítani a kodit, hogy kikapcsolja a gépet, de a pi nem fog bootolni, ha CEC-n jelet kap.
Két dolgot tudsz tenni:
1. Állandóan bekapcsolva hagyod a pi-t, és amikor aktív bemenet jelet kap a projektor felől, kikapcsol a képernyővédő. Bekapcsoláskor be tudja kapcsolni a projektort (a tv-t legalábbis nálam bekapcsolja).
2. Közös elosztóba dugod a két eszközt, és egyszerre kapcsolod ki-be. -
aRm1n
aktív tag
válasz
BalanceR #37733 üzenetére
A tápot egy Huawei töltőről kapja, a kimeneti teljesítménye 5V / 2A. Nem érzem, hogy melegedne, van hűtőborda a csipeken. A videó kódolása, amivel próbálgatom, H264 MPEG-4 AVC, MKV, a bitráta 8-10.000 kbps körül lehet. Mive teljesen friss a telepítés, nem hiszem, hogy bármi használja a processzort a háttérben, nem telepítettem rá semmi plusz dolgot. A HW gyorsítás aktív OMXPlayer-re és MMAL-ra is.
-
pube111
senior tag
válasz
BalanceR #37707 üzenetére
Pi ip + 8080 port a kodi webes felülete.
https://kodi.tv/about/software/chorus-web-interface
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elden Ring
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1 humoros
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- NBA és kosárlabda topic
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest