Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
vjozsef
üzenetére
Sziasztok.
Akkor milyen hasonló alternatív gépezet lenne nekem jó? Banana pi? Cubieboard? HummingBoard?
moli.hu: Igen, értettem. A második hozzászólásom már a 2/1-es kérdéshez kapcsolódott, a 2/2-re a válaszod meg is köszöntem (Vagy mi van?
) és azért nem válaszoltam a "de minek?"-re, mert ha nem lehet akkor már lényegtelen (amúgy azért, hogy ha be van állítva minden frankón, akkor ne lehessen elállítani és sehogy ne tudjon még véletlen se vírus rákerülni).tvamos: majd körbenézek közöttük.
Mutterbever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és azért nem válaszoltam a "de minek?"-re, mert ha nem lehet akkor már lényegtelen (amúgy azért, hogy ha be van állítva minden frankón, akkor ne lehessen elállítani és sehogy ne tudjon még véletlen se vírus rákerülni).
wassermann