- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
vjozsef #8588 üzenetére
Sziasztok.
Akkor milyen hasonló alternatív gépezet lenne nekem jó? Banana pi? Cubieboard? HummingBoard?
moli.hu: Igen, értettem. A második hozzászólásom már a 2/1-es kérdéshez kapcsolódott, a 2/2-re a válaszod meg is köszöntem (Vagy mi van?
) és azért nem válaszoltam a "de minek?"-re, mert ha nem lehet akkor már lényegtelen (amúgy azért, hogy ha be van állítva minden frankón, akkor ne lehessen elállítani és sehogy ne tudjon még véletlen se vírus rákerülni).
tvamos: majd körbenézek közöttük.
Mutterbever
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
bambano #8584 üzenetére
Szia.
Tisztában vagyok vele, hogy a pi meg sem közelíti a pc teljesítményét. Nem is komoly netezésre kell gondolni (e-mail fiók megnézése/e-mail írás/küldés, facebook, műszaki adatlapok megnézése/letöltése, alkatrészek megrendelése, esetleg online rádió, műhelybe tervezem elhelyezni, vízhatlan, ütésálló dobozban).
moli.hu: köszönöm, azért mert van az sd kártyákból jópár sebességű és szeretném ha nem kártya fogná vissza. Van nekem egy ilyenem [link], de a pi-hez egy ilyenben kondolkodom [link], megeszi a pi?
Mutterbever
-
Mutterbever
csendes tag
Sziasztok.
Egy ideje már gondolkodom egy pi beszerzésén. Most, hogy megjelent a B+ így arra gondoltam mostmár tényleg kéne beruházni rá, de előtte lenne két kérdésem:
1. Milyen, mennyire használható általános netezésre? Mennyire gördülékeny Waylanddel a lapok megjelenítése?
2. Milyen, mekkora sebességű microSD-re van/lenne szüksége, hogy ne fogja vissza a pi sebességét a microSD kártya? A sima SD kártyát manuálisan írásvédetté lehet tenni, a microSD-t lehet?
Egyenlőre ennyi kérdésem van, válaszokat előre köszönöm.
Mutterbever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Z790 Dark Hero + intel 14900k
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest