- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Tuningot egyelőre nem terveztem, hűtést majd lehet nézek rá azért, de köszi a tippeket.
Kártyából végül a Transcendet rendeltem, remélem nem lesz vele gond (bár nem teljesen értem, iPonnál abban a boltban miért csak előreutalásos számlával tudok fizetni, és miért nincs kp... szerintem elírás, majd hétfőn rákérdezek. BestByte-nál meg, bár van raktáron, de neten nem tudok rá leadni rendelést...).
Rendelnék ebayről is, de most a hét elején szeretnék már nekilátni az alapoknak, így arra nem várnék.Proci85: köszi a tippet, de úgy általában véve, szeretném a legtöbb dolgot magam elkészíteni hozzá, és minimális költségű cuccokból építkezni. Nekem a barkácsolás az egyik ok, ami miatt tetszik a rendszer. Tehát pl. szívesen készítek tetszőleges passzív usb hubból tápot rpi-re, meg vga-hdmi átalakítóhoz, stb., nem kell mindenből a kész gyári megoldás. Házból is szeretnék majd csinálni valamit, legrosszabb esetben berakom valami műanyag műszerdobozba. Első körben lehet mindenből csinálok egy ilyen 'mindegy csak menjen' verziót némi megengedett gányolással, aztán ha látom, mi-hogyan működik, készítek egy igényesebb megoldást is.
De ez majd úgyis alakul, annak függvényében, mihez is akarom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest