Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vzoltan
üzenetére
Igen, azt az URL-t neztem, es csak odaig jutottam, hogy Arduino
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- 27% - GEEKOM A5 Mini! Ryzen 5 7430U / 16GB DDR4 / 512GB M.2 SSD!
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, aztan most vettem eszre, hogy "okos" LED-eket hasznaltal. Igazan azert erdekel a tema, mert egy hasonlot akarok epiteni, meg is vannak az alkatreszek, csak en "buta" ledeket meg egy (illetve ket) PWM driver chipet hasznalok es egy kicsit abban remenykedek, hogy hatha valaki mas is csinal ilyet es megirja hozza a szoftvert, de ez eddig meg nem tortent meg
wassermann