Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem mert elakadtam. Van egy RPI-m Volumioval és vettem, hozzá egy bluetoothos G20 Pro távirányítót. Sikerült összepárosítani, és működik is már pár gomb. Léptetés előre, hátra, stop. Coax a kimenetem, szóval hangerő nálam nem lényeg. Amit még szeretnék, hogy bele tudjak tekerni.
[link] ennek a leírása alapján csináltamsudo nano /etc/triggerhappy/triggers.d/audio.conf
Ezt megnyitva ezek vannak benne:#MUTE TOGGLEKEY_MIN_INTERESTING 1 /usr/local/bin/volumio volume toggle#VOLUME UPKEY_VOLUMEUP 1 /usr/local/bin/volumio volume plus#VOLUME DOWNKEY_VOLUMEDOWN 1 /usr/local/bin/volumio volume minus#PLAY PAUSE TOGGLEKEY_PLAYPAUSE 1 /usr/local/bin/volumio toggle#NEXTKEY_NEXTSONG 1 /usr/local/bin/volumio next#PREVIOUSKEY_PREVIOUSSONG 1 /usr/local/bin/volumio previousÉn ezt a 2 részletet írtam saját kútfőből hozzá, hogy tudjon előre hátra tekerni:
#Browser_ForwardKEY_BROWSER_FORWARD 1 /usr/local/bin/volumio forward#Browser_RefreshKEY_BROWSER_REFRESH 1 /usr/local/bin/volumio refreshViszont ha menteni szeretném akkor kiírja, hogy hozzáférés megtagadva.
Próbáltam úgy is, hogy előtte leállítom a bluetooth részt a power off paranccsal, de semmi.
Hogy tudok neki engedélyt adni az írásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann