- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem mert elakadtam. Van egy RPI-m Volumioval és vettem, hozzá egy bluetoothos G20 Pro távirányítót. Sikerült összepárosítani, és működik is már pár gomb. Léptetés előre, hátra, stop. Coax a kimenetem, szóval hangerő nálam nem lényeg. Amit még szeretnék, hogy bele tudjak tekerni.
[link] ennek a leírása alapján csináltamsudo nano /etc/triggerhappy/triggers.d/audio.conf
Ezt megnyitva ezek vannak benne:#MUTE TOGGLE
KEY_MIN_INTERESTING 1 /usr/local/bin/volumio volume toggle
#VOLUME UP
KEY_VOLUMEUP 1 /usr/local/bin/volumio volume plus
#VOLUME DOWN
KEY_VOLUMEDOWN 1 /usr/local/bin/volumio volume minus
#PLAY PAUSE TOGGLE
KEY_PLAYPAUSE 1 /usr/local/bin/volumio toggle
#NEXT
KEY_NEXTSONG 1 /usr/local/bin/volumio next
#PREVIOUS
KEY_PREVIOUSSONG 1 /usr/local/bin/volumio previous
Én ezt a 2 részletet írtam saját kútfőből hozzá, hogy tudjon előre hátra tekerni:
#Browser_Forward
KEY_BROWSER_FORWARD 1 /usr/local/bin/volumio forward
#Browser_Refresh
KEY_BROWSER_REFRESH 1 /usr/local/bin/volumio refresh
Viszont ha menteni szeretném akkor kiírja, hogy hozzáférés megtagadva.
Próbáltam úgy is, hogy előtte leállítom a bluetooth részt a power off paranccsal, de semmi.
Hogy tudok neki engedélyt adni az írásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest