Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
madrac
üzenetére
Alin találtam nagy nehezen 13-ért T230C-t. Gondolkodtam is rajta, hogy biztos ami biztos rendelek egyet. Nem olcsó mondjuk, de azért nem ettől fogok tönkremenni. Azt azért nem étrem, hogy lehet drágább, mint egy Xbox kiegészítő (a Tuner).
Ami érdekes infó, azt olvastam az oldalán a Q&A résznél, hogy aktív USB HUB-ba kellett dugni, mert a Pi nem adott elég kakót neki.
Akkor egy ilyet T230C-t érdemes volna rendelnem? Amíg még van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami érdekes infó, azt olvastam az oldalán a Q&A résznél, hogy aktív USB HUB-ba kellett dugni, mert a Pi nem adott elég kakót neki.
wassermann