Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Mai ujjgyakorlat:
az egész ott kezdődött, hogy vettem egy picike USB 3.1-es iszonyú gyors pendrive-ot: SAMSUNG FIT PLUS (400MB/s). Nem a Pi 3-amhoz vettem, mert annak csak USB 2-je van! Viszont gondoltam, lemérem már USB 2-n egy PC-n, mit tud a PI-ben évek óta szolgáló (akkor csúcs) SANDISK-kártyához képest kis fájlok írása és olvasása közben (RND4K Q32T16):olvasás írás
SANDISK kártya, olvasóba téve 5,65 MB/s 2,16 MB/s
SAMSUNG FIT PLUS pendrive 6,98 MB/s 10,26 MB/sA mérés szerint a SANDISK kártya, még most is elég jó a kis fájlok kezelésében, simán ver sok USB2-es pendrive-ot. Viszont az érdekes az utolsó érték: a pendrive gyorsabban ír kicsi fájlokat, mint olvas :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann