Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha ugyanaz a desktop rendszer, mint ami pi-re volt, akkor helyette tényleg inkább egy ubuntu pécére, nem a lebutított raspberrpi os.
Amikor pi4 vagy használt minipc választás elé álltam (hogy egy dedikált gépről tudjak elérni egy dedikált hálózaton lévő weblapot), akkor döbbentem rá, hogy az alapítványos desktop felületről még a felhasználói munkamenet zárolása is hiányzik. Azaz, ha felkelek a gépeim elől, akkor nem tudom lezárni a gépet, hanem csak kiléphetek az egészből. És ha meg nyitva hagyom a gépet, akkor a vicces kolléga megígéri a nevemben a csapatnak, hogy hozok ingyen sört
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 13400F , RTX 2080 Super , 32GB RAM , 1TB NVME
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest