- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! köszi a válaszodat UberMutant, nekem is feltűnt hogy régi az FWje, fizakilag semmi sérülése nincs a panelnek, a ledek világítanak az 1ik villog időnként bekapcsoláskor,
De sajnálom a dolgot, mert nem erre számítottam, Ha nem találok megoldást vagy eladom ahogy tudom, vagy megy a fiókba de be is fejeztem a történetet. Sajnos nincs olyan ismerősöm aki ezt valahogy felfrissítené. De még nem adtam fel, a lehetőségeket megpróbálom, de félek hogy sérült az eeprom, Most megpróbálom Az azbest nevű felhsználó tanácsát, hátha. Nekem csak két kártyám van, mármint micro sd, Azokkal próbálkozhatok, talán az lenne a gond hogy már a 32es kártya felismerése is nehézkes neki? Most írom ki kártyára a raspberrypiost az imagerrel, de ha alapvető baja van sztem hiába. Azon a sok kiálló lábacskán a panelen, nem lehet valamelyiket rövidre zárni úgy hogy betöltön az eeprom menü? Csak érdeklődök, Legközelebb Decemberben megyek Pestre, talán találok ott valakit.
Aki elszöszölne vele.
pénzem bánta meg az idegeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest