- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! köszi a válaszodat UberMutant, nekem is feltűnt hogy régi az FWje, fizakilag semmi sérülése nincs a panelnek, a ledek világítanak az 1ik villog időnként bekapcsoláskor,
De sajnálom a dolgot, mert nem erre számítottam, Ha nem találok megoldást vagy eladom ahogy tudom, vagy megy a fiókba de be is fejeztem a történetet. Sajnos nincs olyan ismerősöm aki ezt valahogy felfrissítené. De még nem adtam fel, a lehetőségeket megpróbálom, de félek hogy sérült az eeprom, Most megpróbálom Az azbest nevű felhsználó tanácsát, hátha. Nekem csak két kártyám van, mármint micro sd, Azokkal próbálkozhatok, talán az lenne a gond hogy már a 32es kártya felismerése is nehézkes neki? Most írom ki kártyára a raspberrypiost az imagerrel, de ha alapvető baja van sztem hiába. Azon a sok kiálló lábacskán a panelen, nem lehet valamelyiket rövidre zárni úgy hogy betöltön az eeprom menü? Csak érdeklődök, Legközelebb Decemberben megyek Pestre, talán találok ott valakit.
Aki elszöszölne vele.
pénzem bánta meg az idegeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen asztali médialejátszót?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann