- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Köszönöm, ez az ami nekem kell
Más... emlékeztek rá, hogy szereztem egy fasza 2 diszkes raid házat? Nos, az automata HDD spindown nem ment vele, manuálisan viszont igen. Sehogy nem jöttem rá miért. Találtam egy alapvetően fasza scriptet is hozzá, de az se ment.
Megvan a megoldás. A smartctl azt mondja, hogy unsupported usb bridge (holott mondom, a hdparm -y tökéletes). Viszont a smartctl a -d kapcsolóval működésre bírható, így végső soron megy az említett script is (serviceként furt), nagyon fasza módon 20 perc után leállítja a diszket.
Jelenleg csak filmek vannak rajta, torrent most nem tölt és nem is seedel, de a script figyeli, hogy van-e a lemezen aktivitás, és ha nincs, akkor állítja le.Szóval megy ez, csak a balfék smartctl gyártói tehetnek róla, hogy hivatalosan nem támogatnak egy olyan házat, ami egyébként kiválóan megy a szoftverük átlal
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Lenovo Thinkcentre M715q Mini PC /Ryzen 3 2200GE/Vega 8/8GB RAM/256GB M.2.
- GAMER Alap! i7-14700K / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / B760 / 1000w Gold! BeszámítOK
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest