- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, a Pi Zero W-met frissítettem a szokásos módon, láttam, ahogy feldobta, hogy eeprom-valami is van.
Nem figyeltem, nem láttam, hogy hol, de az update megszakadt valami miatt, majd ezután semmilyen parancsot nem fogadott el (érvénytelen parancs vagy ilyesmi).Power on/off után már nem bootolt be, próbáltam másik kártyával, szűz rendszerrel is. A LED villogott, mintha bootolna, majd megállaopodott (és világít is folyamatosan), de semmilyen módon nem érhető el, gépre kötve sem.
Érdekesség, ha kiveszem a kártyát, géppel összekötve prüttyög a gép, és fel is dobja, hogy Broadcom XY csatlakoztatva (a Pi LED-je kikapcsolva ilyenkor teljesen).
Nincs micro HDMI kábelem (bár lehet holnap veszek egyet), de lehetséges, hogy meghalt szegény? Ha igen, ilyenkor valamilyen módon még vissza lehet hozni az élők sorába?
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Asztali pc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest