- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Zirowe #39402 üzenetére
Szerintem nem. És nem a gyári táp miatt, hanem az USB által leadható teljesítmény miatt. Az itt korábban történtek alapján arra tippelek, hogy csak egy ilyen "nagyobb" eszközt (vagy egy HDD, vagy egy SSD) bír el a Pi USB-je, kettőt már nem. Én próbáltam HDD-vel és SSD-vel is, mindkettővel gond nélkül ment, ha csak az egyik volt rádugva, szóval ez nem saját tapasztalat. Én alapvetően SSD-vel használom, de csak egy USB enclosure-öm van, szóval kettővel esélyem nincs kipróbálni.
Erről jut eszembe, láttam ilyen USB type C-s dual 2.5" raid enclosure motyókat, ha később lesz adat C is a Pi-ken, egész jó dolgot lehetne alkotni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest