- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Igen, egyértelmű az üzenet, csak nem értettem. A /media/ssd alatt minden pi:pi owned és 0777 a jogosultság.
Viszont nem tudom, hogy ideiglenesen-e vagy végleg, de a minidlna config fájljában a usert és a groupot is root-root-ra állítottam az eddigi minidlna user helyett. Így most működik.
Furcsa, mert roottal ugye hozzáfér, de azt gondoltam volna, hogy a 0777 miatt amúgy is fog. Bár lehet az is megoldotta volna, ha simán pi:pi-re állítom root:root helyett.
Na mindegy, most működik.
Ja, és van egy másik dlna megosztásom, ami a memóriakártyán van, same owner, same rights (hisz ugye az sd kártya kezdettől fogva ext4), és az eddig is jó volt. Csak az ssd csesződött el akkor, mikor átkonvertáltam exFAT-ról ext4-re.Holnap megpróbálom az általad leírt parancsot és visszállítom a usert is. Meg elolvasom a linket is
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Warzone
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest