Új hozzászólás Aktív témák

• ajalberto

csendes tag

válasz Murdock1981 #31458 üzenetére

Nekem rpi 1 b model volt az első pi-m, most rpi 3 b(nem plusz) van, mind 0-24/7-ben ment.

openelec/libreelec/osmc -vel használtam mindet, tökéletesen futott/fut, usb-ről használom a 3-ast, az indulás így pár másodperccel tovább tart, de tökéletes.

Más OS-ben sajnos nem tudok tapasztalatot mondani, én alapvetően TV-okosításra használtam, a TV-m távvezérlőjével, HDMI-CEC segítségével.

Nekem van mellette egy mac mini, ami torrentre van, meg asztali gép feladatokra, SMB-n keresztül játszom le a tartalmakat xbmc-vel.

Mióta Pendrive-ot használok memkártya helyett azóta van rajta hbo go plugin és youtube is, egyáltalán nem akad a rendszer, még döccenés sincs, stabil teljesen.

Rendes gyári táp legyen hozzá, meg ha nem akarod engedélyezni az usb boot-ot, akkor egy gyors memkártya.

Nekem nem volt itthon gyors memkártya, de pendrive igen, így maradtam az usb boot-nál. Az olcsó class 4-es kártyákkal szenvedés az egész, a filmek igaz nem akadnak, de egy könyvtár listázás is sokszor 10-20 mp-t vett igénybe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés