Hirdetés
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Toma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Rengete
(fanatikus tag)
Sziasztok! Rpi3 ra feltettem egy rasplexet. Minden tökéletesen működött, tv távirányító ceccel irányított mindent. 2 nap nem használat után, megint átkapcsoltam rá de a távirányító nem hozta ki alvó üzemmódból, nem érzékelte szeriten a távirányítót. Látszik minden csak kicsit be van sötétedve a képernyő. Nem tudtam mást, újraindítottam. Most viszont nincsenek meg a film illetve a sorozat mappa. Gondolom kijelentkezett. Nem vagyok otthon csak az asszon panaszkodott. Gondoltam mire hazaérek meg lesz a válasz.
Lehet erre valami megoldás? Ki lehet mondjuk kapcsolni valahol az alvó üzemmodot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tenisz topic
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet erre valami megoldás? Ki lehet mondjuk kapcsolni valahol az alvó üzemmodot?
wassermann