Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Megértem, csak kicsit húztalak

Nekem is van projekt aminek neki kezdtem, aztán 5 éve csak áll a dolog, pedig minden meg van, csak össze kellene rakni. De van amit befejeztem és van amiben elakadtam, de most próbálom megoldani.
Na meg ahogy te is mondtad, sok kis alkatrész sincs ingyen, mert bár külön külön nem nagy tétel, de amikor mindent össze raksz, már nem olyan pénztárca barát. És iylenkor elgondolkozik az ember, hogy "kell ez nekem?". Mert azért lássuk be, az esetek többségében teljsen felesleges eszközök készülnek.
De megéri az építés és keresgélés öröme, na meg a végeredmény amikor működik amit összeraktál.
Bár ha meggondolom lehet inkább legozni kellene, igaz az sem olcsó játék
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Számítógép, Ryzen 5 3600, RX6600 8gb, 32gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann