Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert elakadtam. (nem vagyok műszerész)

Összeraktam egy NES kártyás emulátort. Pi Zero W-t használtam. Nagyjából ezt a leírást követtem, viszont az usb részt másképpen oldottam meg. Az usb-be egy ilyen usb otg hub-ot dugtam, otg-re kapcsolva és erről kapja a tápot is. Lényegében így néz ki.
A kis pi indul, működik, viszont bármi nagyobb usb eszközt dugok rá (billentyűzet, usb gamepad, stb), az nem megy. Kisebb cuccok, mint pl táblagéphez készült billentyűzet, minden további probléma nélkül működik.
Gondolom a problémát az okozhatja, hogy nincs megfelelő feszültség, ezért arra gondoltam, hogy a pwr-be is adok neki tápot. Viszont nem tudom ilyenkor mi történik, ha kap ezen az otg hub-on is áramot és a pwr-en is? Nem fogok kárt okozni vele? Vagy mi lenne a jó megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC AMD Ryzen 7 7700 8/16, 32GB DDR5 RAM, AMD RX6800 16GB
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann