- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert elakadtam. (nem vagyok műszerész)
Összeraktam egy NES kártyás emulátort. Pi Zero W-t használtam. Nagyjából ezt a leírást követtem, viszont az usb részt másképpen oldottam meg. Az usb-be egy ilyen usb otg hub-ot dugtam, otg-re kapcsolva és erről kapja a tápot is. Lényegében így néz ki.
A kis pi indul, működik, viszont bármi nagyobb usb eszközt dugok rá (billentyűzet, usb gamepad, stb), az nem megy. Kisebb cuccok, mint pl táblagéphez készült billentyűzet, minden további probléma nélkül működik.
Gondolom a problémát az okozhatja, hogy nincs megfelelő feszültség, ezért arra gondoltam, hogy a pwr-be is adok neki tápot. Viszont nem tudom ilyenkor mi történik, ha kap ezen az otg hub-on is áramot és a pwr-en is? Nem fogok kárt okozni vele? Vagy mi lenne a jó megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest