Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mit tudtok arról mondani, hogy retro konzol játék emulátorként mennyire használható a Raspberry pi?
Azzal kapcsolatban érdeklődnék erről, hogy szerettem volna megrendelni az idén szeptember végén megjelenő SNES Classic játékkonzolt , de sajnos esélyem sem volt rá olyan gyorsan elkapkodták , Magyarországon meg a hivatalos ára 40e Ft felett lesz ami szerintem egy rossz vicc.
Egy angol oldalon olvastam, hogy elvileg a Raspberry pi-ből lehet egy teljesen jó SNES vagy bármilyen más retro konzol emulátor készíteni, aminek még az az előnye is meglenne a hivatalos SNES Classic kiadással szemben, hogy nem csak ezzel a pár játékkal lehetne rajta játszani amit a gyártó a gépbe rak, hanem bármelyikkel.
Ezért érdeklődöm, hogy mit tudnátok tanácsolni, hogy fogjak hozzá ha egy SNES emulátort szeretnék Raspberry pi-ből készíteni, úgy, hogy Raspberry pi-vel teljesen kezdő vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 8400 , 1060 6GB , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann