Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Az imént csináltam egy átállást OpenELEC 6.0.3-ról LibreELEC 8.0.2-re (az új Kodi 17.3 miatt) és az OE alatt készített backup-ot csont nélkül és maradéktalanul benyalta az LE. Még a bekapcsoláskor automatikusan elinduló zeném is megy.
Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy LE-vel az az idegesítő hangmegbicsaklásom jelentkezni fog-e még vagy esetleg azt is elfelejthetem végre. Ha nem, akkor szomorú leszek, mert akkor valószínűleg az erősítőm az oka az egésznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Eladó felújított számítógép
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy LE-vel az az idegesítő
wassermann