Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsomarton
tag
LibreOffice frissítésben szeretném a segítségeteket kérni.
A jelenlegi rendszeren (Raspbian Jessie with Pixel) elérhető LibreOffice kissé idejétmúlt már, és bár eddig rendben működött nemrégiben egy egyszerűbb PPT teljesen kiakasztotta. Ezért arra gondoltam, hogy megpróbálom frissíteni, amivel kapcsolatban találtam egy fórum bejegyzést is:
Követve az utasításokat (a "sources.list" fájlban kicseréltem a "jessie" szót "stretch"-re) a frissítés rendben lezajlott, azonban a visszaállítást követően az "apt-get update" parancs nem adott már olyan szép hosszú listát, mint eddig (pl.: hiányoztak a HU-val végződő sorok), illetve a KODI-hoz kellő pipplware repository GPG hibát jelzett azok után is, hogy a hozzá való kulcsot eltávolítottam és újra feltelepítettem.
Esetleg tud valaki segíteni? Van más, kevésbé rizikós, módszer arra, hogy hogyan frissítsem az irodai programcsomagot?
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android játékok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Mini-ITX Pc Setup eladó egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann