- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márhogy a BME280 a pontatlan? Jó tudni... Viszont mivel itt figyel belőle egy pár a beépítendők között, nagy a kísértés, hogy fel is használjam.
A DHT22-t is nézegettem, de a légnyomásmérés miatt (és baráti tanácsra) választottam a BME280-ast. Egy kipróbálást mondjuk megérnek, aztán ha nem válnak be, legfeljebb lecserélem őket.Köszönettel: MaCS
Szerk: Kicsit keresgéltem, és találtam egy tesztet.
Kiemelés a végszóból:
Bosch Sensortec BME280
Within the data obtained here, the BME280 is the undisputed winner. It is the most accurate at the specified 25°C and it shows the least dependence on temperature. The hystersis curve traces a tight envelope and was highly repeatable on the two cycles performed. It is also the only model for which every device I own performs within specification. The difference is so stark that it leads me to believe the sensing element is in some way fundamentally different from the other devices, but I do not know what the sensing element actually is.
My two BME280s consistenly read a higher temperature than all the other devices, though I have no absolute reference to say what is correct. They are the only devices tested to show a measurable humidity dependence in their thermometer. Again I wonder if this suggests fundamentally different sensor technology from the other devices. In any case, they fulfill the manufacturer's specified 0.5°C tolerance.
AM2302 (DHT22)
In line with previous tests, I would judge the accuracy of my devices to be around 5%. The hysteresis envelope is quite tight though data are unfortunately not available at >90% for sensor F. Device E, cherry picked from my set of six, has a calibration at 25°C that is almost the equal of any device tested, but it shows a strong temperature dependence when away from thise ideal conditons. Over two years, three of the original six devices have failed.
Ez valahogy nem hangzik túl jól a DHT22-re vonatkozóan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest