- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a farnelltől a héten.
Tudnátok ajánlani tápot hozzá olyant, ami 100%-os kipróbált, jó lenne ebay-es beszerzési lehetőséget találni, sajnos amit én rendelte az elvileg 700mAh de mégsem elég hozzá(gondolom csak papíron tudja ezt)
Billentyűzettel kapcsolatban lenne még olyan kérdésem, hogy valaki kitudná próbálni Gembird billentyűzettel, mert nekem kernel panic-al megáll betöltés közben?
Az engem is érdekelne hogy az RS-nél a már leadott rendeléshez hozzálehet e adni még, szerintem felhívom őket .
Mindenki segítségét előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Renault, Dacia topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest