Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a farnelltől a héten.
Tudnátok ajánlani tápot hozzá olyant, ami 100%-os kipróbált, jó lenne ebay-es beszerzési lehetőséget találni, sajnos amit én rendelte az elvileg 700mAh de mégsem elég hozzá(gondolom csak papíron tudja ezt)
Billentyűzettel kapcsolatban lenne még olyan kérdésem, hogy valaki kitudná próbálni Gembird billentyűzettel, mert nekem kernel panic-al megáll betöltés közben?
Az engem is érdekelne hogy az RS-nél a már leadott rendeléshez hozzálehet e adni még, szerintem felhívom őket .
Mindenki segítségét előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Revolut
- Autós topik
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann