Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87
üzenetére
áh elsőre nem dobta ki a kereső, mert elgépeltem abban a kommentemben

Ez a leírás: [link]Nem usb-t figyel, hanem ha be van kapcsolva, akkor adott időközönként etetni kell értékkel, mert ha ez kimarad, akkor nyom egy resetet. Persze lehet, hogy másra is lehet konfigurálni.
Annyi, hogy ha aktív, akkor kikapcsolásnál előbb a watchdog szolgáltatást kell lelőni és utána kiadni a kikapcsolást, különben újraindul.
Nekem egy Thinkpad T61 sokallt be attól, hogy évekig rá volt dugva 3-4 tuner a dokkolós portjaira. Az usb hiba miatt borítja a linux kernet és a win is beáll fagyásba rendszeresen miatta. Bár nem mentem még utána, hogy lehet -e javítani, vagy melyik eszközt kéne letiltani, hogy még használható legyen. Azt hittem a dokk aktív hubos, de valsz csak kivezetés. Lehet valami kondenzátor megfáradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Dacia topic
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann