- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Kraz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87 #16601 üzenetére
áh elsőre nem dobta ki a kereső, mert elgépeltem abban a kommentemben
Ez a leírás: [link]Nem usb-t figyel, hanem ha be van kapcsolva, akkor adott időközönként etetni kell értékkel, mert ha ez kimarad, akkor nyom egy resetet. Persze lehet, hogy másra is lehet konfigurálni.
Annyi, hogy ha aktív, akkor kikapcsolásnál előbb a watchdog szolgáltatást kell lelőni és utána kiadni a kikapcsolást, különben újraindul.
Nekem egy Thinkpad T61 sokallt be attól, hogy évekig rá volt dugva 3-4 tuner a dokkolós portjaira. Az usb hiba miatt borítja a linux kernet és a win is beáll fagyásba rendszeresen miatta. Bár nem mentem még utána, hogy lehet -e javítani, vagy melyik eszközt kéne letiltani, hogy még használható legyen. Azt hittem a dokk aktív hubos, de valsz csak kivezetés. Lehet valami kondenzátor megfáradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest