Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
Láttam hogy a leírásban mindkettő lemezből dinamikus lemezt csinál.
Gondoltam veszélyes lehet ez a dinamikus lemezzé konvertálás, ezért elöbb ghost-tal átmásoltam az egyik lemez tartalmát a másikra.
Ezt követően "F" lemezt átkonvertáltam dinamikus lemezzé ez hiba nélkül lefutott. Rendben akkor átkonvertálom az "E" lemezt is dinamikussá.
Namármost ez utóbbi a konvertálás közben hibát dobott. és most a képen látható helyzet van.
1. Valaki elmagyarázná mit látok?
2. Lehet olyat hogy két dinamikus lemez legyen egy gépben, különálló lemezként. Tehát semmi RAID és társai!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs