Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na jó, én ezt már nem hiszem el!
Pár hete elszállt az Intel RAID-0 tömb egy alaplapi firmware frissítés után.
Most úgy tűnik kiderült, hogy nem a firmware csere okozta a gondot, hanem az, hogy bebootolt a Windows 7 x64 SP1 úgy, hogy a frissítés resetelte az UEFI setup-ot és így nem volt RAID módban a vezérlő.Ugyanis ma ismét megtörtént!

Most nem volt semmi frissítés, más miatt reseteltem és megint volt egy-két Windows boot is közben. (Szerelgettem a gépet és nyomtam egy CMOS clear-t, mikor nem akart postolni, de csak én nem dugtam be rendesen a CPU tápkábelét.)
Most is megjelent egy formázatlan lemez a kettő közül az intézőben, és miután visszaállítottam az elmentett beállításaimat az UEFI setupban, utána azt mondta postoláskor a RAID BIOS, hogy FAIL.

Valahogy nagyon nincs kedvem megint előkaparni két másik winyót és órákon át ide-oda másolgatni R-Studio-val.
Tényleg nincs valami megoldás erre, hogy visszaálljon? Mert ez így már gáz, hogy mozgatni kell, pedig igazából semmi baja, talán csak az egyik winyó bootszektorát verte ki.
Nem értem miért baszódik szét a tömb, ha bootol egyet a Windows úgy, hogy szét van szedve. Miért áll neki kérés nélkül írni a lemezre?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest