Hirdetés
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na jó, én ezt már nem hiszem el!
Pár hete elszállt az Intel RAID-0 tömb egy alaplapi firmware frissítés után.
Most úgy tűnik kiderült, hogy nem a firmware csere okozta a gondot, hanem az, hogy bebootolt a Windows 7 x64 SP1 úgy, hogy a frissítés resetelte az UEFI setup-ot és így nem volt RAID módban a vezérlő.Ugyanis ma ismét megtörtént!

Most nem volt semmi frissítés, más miatt reseteltem és megint volt egy-két Windows boot is közben. (Szerelgettem a gépet és nyomtam egy CMOS clear-t, mikor nem akart postolni, de csak én nem dugtam be rendesen a CPU tápkábelét.)
Most is megjelent egy formázatlan lemez a kettő közül az intézőben, és miután visszaállítottam az elmentett beállításaimat az UEFI setupban, utána azt mondta postoláskor a RAID BIOS, hogy FAIL.

Valahogy nagyon nincs kedvem megint előkaparni két másik winyót és órákon át ide-oda másolgatni R-Studio-val.
Tényleg nincs valami megoldás erre, hogy visszaálljon? Mert ez így már gáz, hogy mozgatni kell, pedig igazából semmi baja, talán csak az egyik winyó bootszektorát verte ki.
Nem értem miért baszódik szét a tömb, ha bootol egyet a Windows úgy, hogy szét van szedve. Miért áll neki kérés nélkül írni a lemezre?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Plazma TV topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest