Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Windows7 -el kipróbáltam. Ott kezdődött hogy dinamikus lemezt képes csak kezelni amiröl viszont nem lehet bootolni. A teljesítménye meg a felét se hozta az alaplapi szoftvereshez képest. Lehet linuxon oké lenne, de az nekem nem alternatíva amiatt hogy 99% szoftver amit használok csak win kompatibilis. ssd az igazi tudom, de drága meg több darab múlt már ki nálam. Nem bízok már bennük emiatt.
Úgy hogy nekem nagyon sokat segít ez az alaplapi szerinted szivatásos cucc, ellentétben a win7 lemezkezelőben megvalósítható hülyeséggel. Érezhetően jobban kezelhető a gép mint egy sima lemezröl. Processzor meg a memória kihasználtság se emelkedett számot tevően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest