Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hlacos

csendes tag

válasz Krix #6616 üzenetére

Kösz a választ mindenkinek.
    Akkor sorban.
    A klónozás egyértelmű azt mindenképpen megcsinálom norton gh-val.

radi8tor1: a mentés majd reinstall nem megoldható, ugyan is hozzátartozik még
    a nehezítéshez, hogy ez a szerver egy csarnokméretű 40-50 millás válogató gépet vezérel :O
    + nehezítés, hogy windows rendszergazdai jelszót senki sem tud, illetve a vezérlő szoftver sincs meg sehol:)
    Talán anno a franciák csinálták valamikor olasz gépekkel kombinálva vagy tudja az isten...az biztos hogy ha
    meghal a windows akkor nem ismerek senkit akinek még csak halovány lövése is lenne egy ilyen válogatógépről.

Jester01: a hdd most az alábbi módban van: (ORCA szerint- a kártya saját bios-os szoftvere alapján)
    LOGICAL DRIVE 1 RAID 1+0 33,9GB INTERIM RECOVERY

ha betolok mellé egy másik üres disk-et akkor az alábbiak lesznek:
    LOGICAL DRIVE 1 RAID 1+0 33,9GB INTERIM RECOVERY
    LOGICAL DRIVE 2 RAID 0 33,9GB OK

Na ekkor gondoltam én hogy majd most megy is az automatikus rebuild de baszik bármit is csinálni:O

Ez szerintem is működne:(mint végső megoldás), de nem akarom elhinni, hogy ilyen cuccal
    nem lehet egyszerűen egy egy diskes meglévő rendszert két diskes mirrorba tenni...

De gondolom van biztonsági mentésed, és 36GB nem olyan sok adat, szóval a legegyszerűbb csak az lenne, hogy a két diszkből szépen megcsinálod az új raid1 tömböt és visszaállítod mentésből. Mostanra már biztos kész is lennél ;)

Régen amikor raid-del volt dolgom ott marha egyszerű volt, mert ha kapott egy második drive-ot
    mindjárt észre is vette hogy ott van és megkérdezte hogy szinkronizálja-e az adatokat és
    indult a rebuild...lehet hogy az valami olcsó vezérlő volt.

Kösz az eddigi hozzászólásokat!Ha van valami út ötlet...:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés