Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jester01
    veterán

ha csinálok egy 80*120 -as, 300 dpi-s, CMYK PSD filet, 15-20 layerrel, ami TIFFben nem fér ki egy CD-re, akkor nehogymár alulméretezett legyen a gép csak azért, mert swappel! :((( Ehhez jó 10 gb mem kéne, a psd-scratch file méretéből, vagy még több.
    Vagy csinálsz egy 15 perces nem 0-s Blueboxot felirattal, logóval, ahogy azt illik, és meg akarod nézni streamben, rendőr nélkül, mert annyi időd nincs, akkor mutass nekem gépet, amibe annyi ram fér, hogy swap nélkül megold... :(
    2 alkalmazás... barátom, ha én dolgozom nekem az IE mellett a PS, az Premier, az Aftereffects defaultból fut, de általában még az 5-s max is! Két alkalmazás... hol élsz te? ;]

Nemtom hol élek, de ha ennyit swappel a géped, akkor nyugodtan elmehetsz közben kávézni ... Profi feladatokhoz profi gépek kellenek. Miért is sok 16GB egy profi gépbe?

A streamelés az speciális eset, a swappelés az rendszerint véletlenszerû és így sokszor a seek time a jelentõsebb szûk keresztmetszet.

A 2 alkalmazás az pont arra volt példa amit írtál, úgy kell érteni, hogy egynél több. Azt próbáltam mondani, hogy ha egy alkalmazás magában swappel, akkor az már vszg bukta, mert állat lassú lesz. De ha alkalmazás váltáskor swappel akkor nem gáz.

Új hozzászólás Aktív témák