Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyilkológép

csendes tag

Heló, üdvözlet

Kérem segitsetek már végigolvastam sokmindent, de egyenlöre nem jöttem rá mit kéne csinálnom.

Szoval adott egy SB750 déli hid ami re van kötve 2xWD 640 Black RAID0-ába
    Továbbá egy 320Gb os samu amin a win7 rendszer van + a backupok
    meg van még egy adat hdd

a Raid0 tömbön szeretném használni a win7 rendszert adatvesztés nélkül nem szeretném ujra rakni a programokat.
    ezt csinátam eddig, Raid0 jól létrehozva. backupok acronis 2010el készitve

win már több modon át lett rakva a raid0-ára:
    Acronissal boot alatt a samurol futtatva utána ujrainditásnál lehuzva a régi rendszer lemez
    Boot alatt usb-röl futtatva az acronist ugy hogy a raid0-ára let átmásolva a teljes rendszer backup és le volt huzva a régi rendszerlemez
    Ugyanugy usb röl acronissal de clonozva az egész samut a raidre
    Elméletileg jol kéne hogy csinaljam a dolgokat az acronisba mind backupnál mind a recoverinél. itt olvastam egy jo leirást a Fire/SOUL/CD irta.

A hiba: bootol szépen szines ablak van aztán mielött jönne a win7 kék képernyöje bedobja hogy: autochk program not found - skipping AUTOCHECK
    és 2-3másodperc mulva restart

áthelyezés elött közbe és utána raid-driver instal és win7 dvd-vel mindenféle javitás + közbe raid driver add-olas mert javitasnal nem látja alapbol a rendszert amig nem kapja meg a drivert. Aztan több helyen is ovastam bootrec-nél a javitasokat amiket a paracssorba kell beirni, azokat is probaltam, parancssoron keresztül javittani az autocheck parancsot a registriben, ezt mind a win dvd alatt. visszaálitasi pontot nem talál (lehet nincs is nemtudom) De nem értem miért nem müködik. A backup jo mert közben a samun is ujra kellett rakni a wint mert eljátszottam a regisztrivel kicseréltem a particiok cimet, szoval a C-t cseréltem a samu is a raid között mert a raidos soha nem akar alapbol C lenni hiába van lehuzva a égi renszer lemez recovery vagy clonozas közben. Alaplapon uj driver. már kb 2 teljes szoval komplett napomat ezzel töltöttem.

Köszönöm elöre is a segitséget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés