Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Enclave
üzenetére
nem volt időm teljesen végigolvasni a problémád, pár gondolat, lehet, h már mindet próbáltad:
Nem egészen tiszta nekem az, h RAID1-et emlegetsz, holott az a tükörraid, ahol a szektorméret jelentősége kisebb, máshol pedig csíkozottságról beszélsz, ami a RAID0 tömb jellegzetessége (meg az 5, 10 stb, de azok sok winyóból állnak). Akkor most mi is van? vagy csak én nem olvastam elég alaposan?
fontos az összhang a szektorméret és a fileok mérete között. Adatfileok (video, adatbázisok stb) tárolására minél nagyobb szektorméret, sok kis file (windows, internet temp file) a minél kisebb szektorméret a jó. de ez főleg RAID0-ban számít.
Az Adv. form. hatását nem ismerem, de az "emulált" 512-es szektorméret nem ér sokat.
Érdekes, h a RAID tömb maga dönti el, h épp hogyan olvas. Van, h "csikozottan" olvas (tehát mindkét winyót használja), van, h csak az egyiket (hiszen tükörről van szó).
Nanmost, ha ő csíkozottan olvas, de kicsi a szektorméret, akkor igenis számít!
Szerintem ez lehet a titka annak, h LANból simán megoldja, tömbök között meg nem. Sajnos nem tudom, mi alapján dől ez el. Ha pl azonos vezérlőről megy a két tömb, akkor simán lehet, hogy egyszerűen nem bírja (a proci használat nyilván alacsony, hiszen nem szoftveres tömbökről van szó, ha jól értem) a melót.
Amit még szerintem érdemes lenne megnézni, az a "lassú" tömb tagjainak egészségi állapota - nem lehet, h az egyik beteg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy ruhás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest