- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mlacee
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Igen ez világos, én magam is a RAID hive vagyok , de ahogy látod ezzel a kártyával nem nyernék túl sok sebességet mert a busz sebessége sajnos visszahúzza az egészet.
Tehát a kérdésem ez esetben, megéri e nekem egy ilyen RAID kártya? Szerintem jobban járok ha következő alkalommal amikor alaplapot veszek Inteles raid vezérlővel ellátott chipsetet választok addig pedig be kell érnem két külön merevlemezzel,melyek egyenként is gyorsabbak mint a régi RAIDem.
Én úgy vélem, hogy nem ér meg 6000 forintot egy szoftveres kártya mellyel soha nem tudom majd elérni a PCI-e határa feletti értékeket, tehát következő rendszerben sem fogja megállni a helyét, mert addigra a merevlemezek még gyorsabbak lesznek és még nagyobb lesz a veszteség. Vagyis 20 euró árán nyernék kb. 20-30 MB/s-ot
Csupán egy visszaigazolásra várok, hogy megnyugodjon a lelkem és elkezdjem végre a "költözést" az új merevlemezekre.

Ha viszont van egy olcsó megoldás melyekkel a merevlemezeim gyorsabb RAIDbe köthetők, szivesen hallanék róla.Persze a legjobb az lenne ha a chipsetes raidem megszeretné az új HDkat és tudnék velük RAIDet csinálni kártya nélkül de ez a mai napig nem jött össze.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest