Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mlacee
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Igen ez világos, én magam is a RAID hive vagyok , de ahogy látod ezzel a kártyával nem nyernék túl sok sebességet mert a busz sebessége sajnos visszahúzza az egészet.
Tehát a kérdésem ez esetben, megéri e nekem egy ilyen RAID kártya? Szerintem jobban járok ha következő alkalommal amikor alaplapot veszek Inteles raid vezérlővel ellátott chipsetet választok addig pedig be kell érnem két külön merevlemezzel,melyek egyenként is gyorsabbak mint a régi RAIDem.
Én úgy vélem, hogy nem ér meg 6000 forintot egy szoftveres kártya mellyel soha nem tudom majd elérni a PCI-e határa feletti értékeket, tehát következő rendszerben sem fogja megállni a helyét, mert addigra a merevlemezek még gyorsabbak lesznek és még nagyobb lesz a veszteség. Vagyis 20 euró árán nyernék kb. 20-30 MB/s-ot
Csupán egy visszaigazolásra várok, hogy megnyugodjon a lelkem és elkezdjem végre a "költözést" az új merevlemezekre.

Ha viszont van egy olcsó megoldás melyekkel a merevlemezeim gyorsabb RAIDbe köthetők, szivesen hallanék róla.Persze a legjobb az lenne ha a chipsetes raidem megszeretné az új HDkat és tudnék velük RAIDet csinálni kártya nélkül de ez a mai napig nem jött össze.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest