- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Haver megkérte hogy menjek el hozzá újrarakni a windowst. A kérését kieglszítette azzal hogy szeretne RAID-ot is kiépiteni. Két DB sata vinyóból, mind2 samsung. JÁrtas vagyok az informatikában, sok midnent tudok de mivel nincs két vinyóm csak egy, ezért ilyet még nem csináltam. De tudom hogy mire való és hogy létezik meg ilyenek. Arra való hogy egyesítsünk vinyókat és egynek lássa a windows ugye? windows reinstallnál én ezt ugy szeretném kivitelezni, hogy windows reinstall előtt még bemegyek biosba, aktiválom a raid módot, restart, feljön a kiirás, ctrl i kombinációval feljön az ablak (gigabyte alaplap), és rámegyek arra hogy hozza létre, ott kihangsulyozza a lap hogy minden adat törlődik. Gondolom ekkor egy formázás játszódik le. Utána windows install és mident ugy csinálok mintha a saját gépemet csak a raid drivert is felteszem amit leszedtem a honlapról. Jó a józan paraszti logikán alapuló elképzekésem?
A gép:
Gigabyte GA-8IK1100
Ati 9600 pro (ehhez felrakhatom a legrisebb catalystot vagy tegyek neki egy korabelit vmi 5...x et? Melyikkel járna jobban? CoD2 zik néha azt tudom)
2 vinyó:
HD160JJ/P
Capacity: 160GB
Spindle Speed: 7200RPM
Interface: SATA II
Buffer Size: 8MB&
SP1614C
Adatok ugyanazok. (lehet cska sima SATA az 1614es.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest