- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Az alaplapomon van integrált raid vezérlő! (Asus A7V880 lapocska) Eddig ide csatlakozós vinyóm volt, ám most beújítottam egy seagate sata winyót. Bekötöttem, limitáltam a winyót 1,5-ös átvitelre. A többi ide-s winyót lehúztam a gépről és csak az újat hagytam meg. Amikor a windows-t elkezdtem telepíteni nyomtam egy F6-ot és megadtam neki floppy-ról a RAID vezérlő driver-t. Fel is ismerte a telepítő a winyót, és amikor túl voltam a partíciónáláson és megformázta a telepítő "c"-meghajtót, elkezdte volna felmásolni a file-okat, jött egy hibaüzenet miszerint a "a telepítő nem tudja felmásolni a kijelölt RAID drivert a floppy-ról". Ha kihagyom a másolást akkor ugyan tovább másolja a cd-ről a windows file-okat de a végén amikor újra boot-ol akkor kékhalálba torkollik a dolog.... Próbáltam más floppy-ről és más floppy olvasóról véghezvinni a folyamatot de mindig ugyan ez a vége! A drive-ert az alaplap saját cd-jéről másoltam át floppy-ra. Ha vista-val próbálkozom akkor megy minden szépen, a rendszer feltelepül ahogy kell, lehet használni a gépet. DE nem akarok vistat...xp-t akarok!
Tud valaki valamit javasolni? esetleg járt már így valaki?Előre is köszi!
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- GLS
- Hisense LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest