- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Az alaplapomon van integrált raid vezérlő! (Asus A7V880 lapocska) Eddig ide csatlakozós vinyóm volt, ám most beújítottam egy seagate sata winyót. Bekötöttem, limitáltam a winyót 1,5-ös átvitelre. A többi ide-s winyót lehúztam a gépről és csak az újat hagytam meg. Amikor a windows-t elkezdtem telepíteni nyomtam egy F6-ot és megadtam neki floppy-ról a RAID vezérlő driver-t. Fel is ismerte a telepítő a winyót, és amikor túl voltam a partíciónáláson és megformázta a telepítő "c"-meghajtót, elkezdte volna felmásolni a file-okat, jött egy hibaüzenet miszerint a "a telepítő nem tudja felmásolni a kijelölt RAID drivert a floppy-ról". Ha kihagyom a másolást akkor ugyan tovább másolja a cd-ről a windows file-okat de a végén amikor újra boot-ol akkor kékhalálba torkollik a dolog.... Próbáltam más floppy-ről és más floppy olvasóról véghezvinni a folyamatot de mindig ugyan ez a vége! A drive-ert az alaplap saját cd-jéről másoltam át floppy-ra. Ha vista-val próbálkozom akkor megy minden szépen, a rendszer feltelepül ahogy kell, lehet használni a gépet. DE nem akarok vistat...xp-t akarok!
Tud valaki valamit javasolni? esetleg járt már így valaki?Előre is köszi!
G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Napelem
- Milyen széket vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- További aktív témák...
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs