- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Köszi a válaszokat!
Akkor megpróbálkozom a költöztetéssel.
Gondoltam, hogy nem lehet nagy szám ez a vinyó, de tárterületre nem kellett nagyobb, szóval végül ezért döntöttem mellette. Ennél azért jobbra számítottam.
De az azért nem túlzás, hogy a WD RAID 1-ben gyorsabb lenne, mint ez RAID 0-ban? Mégiscsak kb. dupla sebesség, nem?
Egyébként szívesen cserélném gyorsabbra, de egyelőre erre van keret. Ha egyszerűen költöztethető a rendszer, akkor majd később könnyebben fejleszthetünk rajta. (Van elfekvőben egy 80 Gigás Maxtor-om, kacérkodom a gondolattal, hogy ne tegyem-e be ötödiknek a lapozófájl részére... Csak nem tudom, van-e elég SATA kivezetésem. Meg beépíthető hely a házban...
)Egy kérdés még: az addig oké, hogy ha az egyik vinyó kiesik, akkor a tükrözés miatt ott a másik, és minden rendben, de mi van akkor, ha a vezérlő megy tönkre (vagyis jelen esetben az alaplap). Egy új vezérlő képes arra, hogy egy az egyben átvegye a kötetet? RAID 1 esetén ez a kérdés ugye nem igazán kérdés, de 0+1-nél már csíkozás is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)