- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
...köszönöm a jó szándékot, és segítőkészséget...
de hááát bűzlik a dolog: Mégpedig azért mert olyan dolgok történnek hogy huuuhhhh:
Sajnos nem az intel vezérlőn volt a tömb hanem a silicon image-en! Igy az én gépemen való adatmentés bukó...Viszont ami tény:
A silicon image vezérlő bios-ába belépve látja mindkét HDD-t, és persze a tömböt is, mintha üzemkész volna....WIN. XP alatt viszont semmit nem lát...szó szerint ahogy mondom...vezérlő eltávolit majd ujrarak,,de hibával települ! azaz azt irja a telepités során hiba lépett fel....(vagy valami ilyesmi) A hiba oka: "Hozzáférés megtagadva" ezt irja az eszközkezelőben is az eszköz tulajdonságainál!
...és amit még nem mondtam, viszont baromi lényegesnek tartom: Működés, azaz "capture" közben szállt el a cucc a srácnak,és ráadásul nemrég "dicsekedett" vele,milyen piszkosul meg tudta húzni benne a procit(hozzá kell tennem nem egy "tuningmester" emberünk) ami számomra nagyon valószinűvé teszi a fizikai meghibásodást....(most persze alapra vissza van állitva minden)
holnap teszteljük egy másik ugyanilyen lappal....
üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest