Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

őstag

válasz westlake #11398 üzenetére

Félreértések eset forog fenn:

: "Egyrészt ebben a tekintetben nincs különbség az X99 és a B365 között, klasszikus hardveres RAID-et ez sem tud létrehozni PCIe SSD-kkel,..."

A megakadás az volt. hogy a B365M-OEM nem tud "Bifurkálni"(megosztani egy 16x-os PCIe foglalatait több feladat között), nem pedig a hardveres RAID. :F
    Ha nincs is meg az az SSD mennyiség (2-3-4-+) amiért a sebesség ugrás érdemesé teszi létrehozni egy RAID-0-át, akkor (nekem) nem is lenne ebből a szempontból érdekes.
    A Windows-os (11) szoftveres RAID-0 lenne a következő kérdés, erre próbáltam utalni.

: "...másrészt nem tudom, miért meglepő számodra, hogy egy PCIe 3.0-ás alaplapban a 4.0-ás SSD lassabb, mint egy 3.0-ás."

Ezt kicsit nem értem a részedről. Meglepőnek tartod, hogy szerintem legkevesebb furcsa, hogy egy 7500MBps sebességre képes szabvány alá egy olyan SSD-összeállítást raknak, ami egyéb fődarabjai miatt éppenhogy tudja az előző szabvány sebesség-értéket.
    Mindezt úgy, hogy a Gen4-nek egyébként is illik tudnia az eggyel alatta-előtte létrehozott szabványt(Gen3) értékeit!
    Vajon miért vagyok meglepődve? :F
    ...hiszen ez csak parasztvakítás marketing: EZ egy Gen4-es SSDddd! "
    :C :DD :C :)) :C , ..hurrrá!
    Vegyétek-vigyétek... Ugyan nem tudja az előd(szabvány) sebességét sem, de "Hurrááá..." :U

Kis iróniával igyekeztem érzékeltetni a "furcsaságot"!
    ...de van autós hasonlatom is: 320 km/h-ra képes váltó, abban az autóban, aminek a motorja csak 180 km/h-ra elegendő LE-ménest terelget!

...hát ez az apróság "csipi" a szemem.
    Biztos én vagyok a hibás! :K :U

Új hozzászólás Aktív témák