Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Félreértések eset forog fenn:
: "Egyrészt ebben a tekintetben nincs különbség az X99 és a B365 között, klasszikus hardveres RAID-et ez sem tud létrehozni PCIe SSD-kkel,..." A megakadás az volt. hogy a B365M-OEM nem tud "Bifurkálni"(megosztani egy 16x-os PCIe foglalatait több feladat között), nem pedig a hardveres RAID.
Ha nincs is meg az az SSD mennyiség (2-3-4-+) amiért a sebesség ugrás érdemesé teszi létrehozni egy RAID-0-át, akkor (nekem) nem is lenne ebből a szempontból érdekes.
A Windows-os (11) szoftveres RAID-0 lenne a következő kérdés, erre próbáltam utalni.
: "...másrészt nem tudom, miért meglepő számodra, hogy egy PCIe 3.0-ás alaplapban a 4.0-ás SSD lassabb, mint egy 3.0-ás."Ezt kicsit nem értem a részedről. Meglepőnek tartod, hogy szerintem legkevesebb furcsa, hogy egy 7500MBps sebességre képes szabvány alá egy olyan SSD-összeállítást raknak, ami egyéb fődarabjai miatt éppenhogy tudja az előző szabvány sebesség-értéket.
Mindezt úgy, hogy a Gen4-nek egyébként is illik tudnia az eggyel alatta-előtte létrehozott szabványt(Gen3) értékeit!
Vajon miért vagyok meglepődve?
...hiszen ez csakparasztvakításmarketing: EZ egy Gen4-es SSDddd! "
, ..hurrrá!
Vegyétek-vigyétek... Ugyan nem tudja az előd(szabvány) sebességét sem, de "Hurrááá..."
Kis iróniával igyekeztem érzékeltetni a "furcsaságot"!
...de van autós hasonlatom is: 320 km/h-ra képes váltó, abban az autóban, aminek a motorja csak 180 km/h-ra elegendő LE-ménest terelget!...hát ez az apróság "csipi" a szemem.
Biztos én vagyok a hibás!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: "Egyrészt ebben a tekintetben nincs különbség az X99 és a B365 között, klasszikus hardveres RAID-et ez sem tud létrehozni PCIe SSD-kkel,..."
: "...másrészt nem tudom, miért meglepő számodra, hogy egy PCIe 3.0-ás alaplapban a 4.0-ás SSD lassabb, mint egy 3.0-ás."